Camera Drone My Next Target 2017. Tadi masa tengah online aku ternampak satu entri dari blog kakikujalanjalan.com pasal camera drone ni. Wahh smart siall video dia. So memandangkan aku masih lagi tak der target untuk tahun 2017 ni apa kata aku add camera Drone ni dalam wishlist 2017.

Lagipun target aku semua dah tercapai masa 2016 dah. Rasanya lah..Alhamdulillah atas rezeki yang di beri.

Bercerita tentang wishlist pulak tahun 2017 aku target nak travel ke Scandinavia jer. Sebab sepatutnya wishlist ni aku buat Dec 2016 tapi disebabkan ada masalah suhu yg terlampau sejuk aku tukar plan aku dari ke Scandinavia ke negara negara eropah. Alhamdulillah sekali lagi aku sedang dalam journey nak complete kan trip ke eropah ni. Semuanya dalam 13 negara kot. Semoga semuanya berakhir dengan baik. 18 Jan 2017 kalau x de masalah habislah journey ni. Lama dowh aku dah rindu masakan melayu nih..

Kalau masa aku travel ni Camera Drone dah ada mesti semua gambar2 dan video aku jadi lagi ohsemkan…Hahaha

Tapi satu je aku mushkil. Camera Drone ni boleh bawak naik flight kan? Aku takut kena rampas kat security jer…Haisshh nak lalu security ni lah aku paling malas sekali..Kalau tak sangkut tak pa. kalau dah sangkut…nyahpah…Lagi lagi kalau nak masuk Australia…

Agak2 mahal tak camera Drone nie ek.. ke ada yg sudi nak sponsor. Wah gituh..meraih nampak…Satu lagi problem kalau backpack ni faham2 lah space barang2 ni kalau boleh nak seminimal mungkin. Drone ni macam besar pulak. kat mana den nak nyorok ni haa…Pastu nak handle ni ni macam susah jer…hahaa

#TIPTRAVEL Walau dimanapun anda berada, MyMed akan sentiasa memberi matlumat tentang infomasi medical travel yang anda perlukan ketika anda betul-betul memerlukannya..

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Ada 3 pilihan pocket wifi yang korang boleh cuba antaranya Samurai Wifi, TravelRecommends dan RoamingMan.

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!.

6 COMMENTS

  1. hahaha..wishlist juga ni. teringin sangat nak ada 1! then terfikir, macamana nak bawa naik flight? aduh. bab kena tahan kat airport, ingat lagi waktu masuk thailand, aku pakai boot waktu tu, disuruhnya aku bukak kasut, sebab takut aku isi benda bukan-bukan dalam tu. adeh. berjalanlah kita berkaki ayam. adeh!
    haffizuliskandar recently posted..The winner Of Fifa Puskas 2016!My Profile

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge