Sewa Pocket Wifi Samurai Sebelum Travel

Sewa Pocket Wifi Samurai Sebelum Travel. Internet ketika travel amatlah penting. Bagi aku secara personal internet ni memang sangat penting. Bukan sebab nak upload gambar sahaja tapi nak cari info tentang sesuatu tempat yang kita pergi memang memerlukan internet. Walaupun…
Camera Drone My Next Target 2017

Camera Drone My Next Target 2017. Tadi masa tengah online aku ternampak satu entri dari blog kakikujalanjalan.com pasal camera drone ni. Wahh smart siall video dia. So memandangkan aku masih lagi tak der target untuk tahun 2017 ni apa kata…
The Must Try Local Malaysian Exquisite Taste

The Must Try Local Malaysian Exquisite Taste. Seeking thirst quencher or hunger reliever. Waste no time. Look in here as I have narrowed down and shortlisted our top and most popular local Malaysia dish which are easily found in the…
Kembara Eropah 38 Hari | 4 Days in Istanbul Turkey

Kembara Eropah 38 Hari | 4 Days in Istanbul Turkey. Dah masuk episode ke 5 dah. Secara jujur aku tak plan pun Istanbul dalam itinerary aku kali ni. Destinasi yang sepatutnya adalah Berlin Germany untuk  White Christmas tapi entah some…