img_5269-2
Adidas Climacool

Adidas Climacool Baru untuk Yang Aktif. Minggu lepas adidas memperkenalkan keluaran baru yang dinamakan adidas climacool khas untuk mereka yang aktif dan selalu berpeluh. Maklumlah bila berpeluh ni akan menyebakkan bektiria dan bau badan. So bagi nak elakkan kawan kawan korang lari bila korang berpeluh aku sarankan adidas climacool.

Aku merupakan pengguna adidas sejak dari kecil lagi. Dulu aku selalu guna deodorant dan perfume adidas. Kini adidas dah pun keluarkan produk lain seperti shampoo dan gel mandian.

Apa yang bagus mengenai adidas climacool ni bila pakai rasa sejuk jer. Memang cool habis ar. Bau adidas climacool ni pun boleh tahan seksi. I Love it!!!

Bagi korang yang memang aktif yang suka berpeluh atau pun ada masalah bau badan terutama lepas bersukan, ini merupakan produk yang sesuai untuk korang. Dengan teknologi terbaru adidas memfokuskan bagi meraka yang aktif. lebih banyak korang berpeluh lebih segar korang rasa..Sound interesting right…

img_5260-2
Adidas Climacool

Macam mana adisas climacool berfungsi? Ok ini magic katanya..Hahah tapi kalau diikutkan ini merupakan salah satu keajaiban sains. Dengan formula rahsia adidas nampaknya ianya agak berkesan untuk produk ini. Bagi pengguna aku rasa tak perlu tau kot rahsia adiadas ni tapi yang penting ia nya berkesan bila lepas mandi gunakan produk climacool ni. Baru lah rasa fresh dan segar jer bila nak gi gym nanti….Balik dari gym pun tetap rasa segar.

Dengarnya Adidas Climacool ni boleh bertahan sehingga 48 jam…..Agak lama tuh….

Adidas climacool mempunyai dua versi iaitu satu untuk wanita dan satu untuk lelaki. 

img_5271-2
Adidas Climacool 3in1

HARGA ADIDAS CLIMACOOL untuk Shower Gel 

  • 250ml – RM10.90
  • 400ml – RM14.90

HARGA ADIDAS CLIMACOOL untuk Deodorant Spray or Roll-on

  • Men – RM19.90 (Spray)
  • Women – RM15.90 (Spay)
  • Men & Women – RM9.90 (roll-on)

So Apa tunggu lagi jom dapatkan adidas climacool  cepat…..Oh lupa pulak ada gel mandian climacool 3 in 1. iaitu for untuk body, face dan hair. Memang berguna nak2 untuk aku yang suka travel dan tak suka bawak barang toiletries yang banyak..Bawak satu cukup!!

#TIPTRAVEL Walau dimanapun anda berada, MyMed akan sentiasa memberi matlumat tentang infomasi medical travel yang anda perlukan ketika anda betul-betul memerlukannya..

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Ada 3 pilihan pocket wifi yang korang boleh cuba antaranya Samurai Wifi, TravelRecommends dan RoamingMan.

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge