Adidas Climacool Baru untuk Yang Aktif - Faizal Fredley

Adidas Climacool Baru untuk Yang Aktif

img_5269-2

Adidas Climacool

Adidas Climacool Baru untuk Yang Aktif. Minggu lepas adidas memperkenalkan keluaran baru yang dinamakan adidas climacool khas untuk mereka yang aktif dan selalu berpeluh. Maklumlah bila berpeluh ni akan menyebakkan bektiria dan bau badan. So bagi nak elakkan kawan kawan korang lari bila korang berpeluh aku sarankan adidas climacool.

Aku merupakan pengguna adidas sejak dari kecil lagi. Dulu aku selalu guna deodorant dan perfume adidas. Kini adidas dah pun keluarkan produk lain seperti shampoo dan gel mandian.

Apa yang bagus mengenai adidas climacool ni bila pakai rasa sejuk jer. Memang cool habis ar. Bau adidas climacool ni pun boleh tahan seksi. I Love it!!!

Bagi korang yang memang aktif yang suka berpeluh atau pun ada masalah bau badan terutama lepas bersukan, ini merupakan produk yang sesuai untuk korang. Dengan teknologi terbaru adidas memfokuskan bagi meraka yang aktif. lebih banyak korang berpeluh lebih segar korang rasa..Sound interesting right…

img_5260-2

Adidas Climacool

Macam mana adisas climacool berfungsi? Ok ini magic katanya..Hahah tapi kalau diikutkan ini merupakan salah satu keajaiban sains. Dengan formula rahsia adidas nampaknya ianya agak berkesan untuk produk ini. Bagi pengguna aku rasa tak perlu tau kot rahsia adiadas ni tapi yang penting ia nya berkesan bila lepas mandi gunakan produk climacool ni. Baru lah rasa fresh dan segar jer bila nak gi gym nanti….Balik dari gym pun tetap rasa segar.

Dengarnya Adidas Climacool ni boleh bertahan sehingga 48 jam…..Agak lama tuh….

Adidas climacool mempunyai dua versi iaitu satu untuk wanita dan satu untuk lelaki. 

img_5271-2

Adidas Climacool 3in1

HARGA ADIDAS CLIMACOOL untuk Shower Gel 

  • 250ml – RM10.90
  • 400ml – RM14.90

HARGA ADIDAS CLIMACOOL untuk Deodorant Spray or Roll-on

  • Men – RM19.90 (Spray)
  • Women – RM15.90 (Spay)
  • Men & Women – RM9.90 (roll-on)

So Apa tunggu lagi jom dapatkan adidas climacool  cepat…..Oh lupa pulak ada gel mandian climacool 3 in 1. iaitu for untuk body, face dan hair. Memang berguna nak2 untuk aku yang suka travel dan tak suka bawak barang toiletries yang banyak..Bawak satu cukup!!

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

2 Comments

  1. rahimah

    November 19, 2016 at 1:58 AM

    Kalau travel deodorant tu kena ada dalam beg. Teringin jugak nak cuba sebab biasa guna Avon dari dulu.
    rahimah recently posted..Apa Dia Frostbite Dan Cara Mengelakkan Terkena GangreneMy Profile

  2. Noriza Rahman

    November 8, 2016 at 8:47 AM

    Wah, pasti terasa hebat selepas menggunakan adidas climacool ni kan
    Noriza Rahman recently posted..Visceral Fat Berlebihan Adalah Tidak SihatMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge