Top Blog Malaysia & Top Travel Blogger Malaysia

blog-icons
Top Blog Malaysia & Top Travel Blogger Malaysia

Top Blogger Malaysia & Top Travel Blogger Malaysia. List top blog dan blogger yang aku senaraikan ni boleh menjadi sumber rujukan buat blogger blogger baru macam aku ni. Dan kebanyakkan blog blog yang tersenarai pernah menang award di malaysia dan mempunyai ciri ciri blog yang menarik untuk tatapan korang. 

Banyak yang kita boleh pelari dengan blog blog di bawah ni untuk menjadi blogger yang lebih berjaya dan mana tahu boleh satu hari nanti boleh jadi antara Malaysia Best Blog.

Selama lebih kurang 7 tahun aku dalam dunia blogging ni macam macam blog dah aku jumpa. ada yang bertahan sampai sekrang dan dah banyak yang telah terkubur. Salah satu blog yang masih bertahan adalah blog ni. Walaupun mcam suam suam kuku tapi blog ni juga telah banyak bawa aku travel secara percuma dan kadang kadang di bayar. Memang banyak jasa orang kata.

bagi PR dari luar negara pula kebanyakkannya akan pilih blog-blog macam ni….Untuk 10 blog travel pilihan ni memang antara favourite blog bagi aku.. Untuk 10 blog travel pilihan 

img_8305
Top Travel Blogger in the World

Top Travel Blogger Malaysia

Top Blog Malaysia 2016 (MSMW)

Top Blog Malaysia 2015 (MSMW)

Top Blog Malaysia 2014 (MSMW)

Top Blog Malaysia 2013 (MSMW)

Top Blog Malaysia 2012 (MSMW)

7 Top Blog Malaysia 2012 edisi DiGi

1. Fave Tech Head – KeithRozario.com
2. Most Promising Webprenuer – Christy Ng Shoes.
3. Blogger of the Year – Bro, Don’t Like That La, Bro.
4. Fave Kay Poh – RotiKaya.
5. Fave Makan-Makan Expert – Fried Chillies.
6. Online Shop of The Year – FriendlyFashion.
7. DiGi WWWOW People’s Choice of the Year – MyHazman.

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

7 thoughts on “Top Blog Malaysia & Top Travel Blogger Malaysia

Post Comment

CommentLuv badge