Tijili Hotel Seminyak Bali | Hotel in Bali Indonesia

Tijili Hotel Seminyak Bali | Hotel in Bali Indonesia. Setiap kali pergi becuti, tak kisah lah dalam negara mahupun luar negara, Hotel atau tempat penginapan akan menjadi salah satu perkara wajib di titik beratkan bagi memastikan percutian anda berjalan lancar. Sama…

Top Blogger Malaysia & Top Travel Blogger Malaysia. List top blog dan blogger yang aku senaraikan ni boleh menjadi sumber rujukan buat blogger blogger baru macam aku ni. Dan kebanyakkan blog blog yang tersenarai pernah menang award di malaysia dan…
7D6N in Bali Indonesia | Tempat Menarik di Bali

7D6N in Bali Indonesia | Tempat Menarik di Bali. Kali kedua aku jejakkan kaki di Bali. Last tahun 2012 masa aku mula-mula start nak travel jauh-jauh. Cuma beza nya dahulu aku ke Bali ambil pakej dari travel agent. Almaklumlah tak biasa…
10 Sebab Skyscanner Menjadi Pilihan Traveler

10 Sebab Skyscanner Menjadi Pilihan Traveler. Ok aku rasa bagi kaki travel, skyscanner sudah tidak asing lagi. Bagi yang baru nak travel kalau nak cari tiket penerbangan murah dan flexible boleh cuba booking melalui skyscanner.com.my. APA ITU SKYSCANNER? Skyscanner merupakan sebuah…

Get Cheap Hotels in Jakarta with KUPON PEGIPEGI. Recently, right after the festival season in my own country, I decided to bring my whole family for an enjoyable short vacation in Indonesia. Comprising the 5 of us, we embarked on…