Sehari di Pulau Nami, Korea Selatan

Sehari di Pulau Nami, Korea Selatan. Pulau Nami atau Nami Island memang salah satu tempat wajib jika ke Seoul, Korea. Tempat yang sangat popular terutama dalam kalangan orang malaysia. Di katakan pulau ni popular disebabkan drama winter sonata. Semasa aku…
Produk Deeja Cosmetic Pilihan Aku

Produk Deeja Cosmetic Pilihan Aku. Zaman sekarang ni lelaki jaga kulit kadang-kadang mengalahkan perempuan tau. Macam-macam produk set penjagaan lelaki di pasaran sekarang. macam-macam ada boleh pilih cuma sesuai ke tidak je dengan jenis kulit kita. kalau silap produk kulit…
Tempat Menarik di Seoul, Korea Selatan | 7D6N

Tempat Menarik di Seoul, Korea Selatan | 7D6N. Minggu lepas aku berjaya survive sorang diri kat Seoul Korea. Walaupun agak sunyi tapi seronok jugak bila boleh melawat tempat orang ni. Untuk Itinerary dan Bajet boleh refer previous post aku. Tang…

Tip Melancong ke Korea. Alhamdulillah dah 3 hari aku selamat sampai di Seoul Korea Selatam. Entah kenapa memang susah sungguh aku nak travel ke seoul ni. Banyak kali dah plan, last2 kena cancel sebab banyak hal lain. September 2016 buat…

Cara Pack Barang untuk Travel dengan Cepat. Bila nak travel atau melancong part yang paling aku malas adalah masa nak pack barang-barang masuk dalam beg. Mula-mula travel dulu part pack barang ni paling aku suka. Tapi bila dah lama-lama ni…

Train To Busan Filem Zombi Wajib Tonton. Salah satu cerita Zombi yang menjadi. Mula mula aku tgk tajuk aku dah terbayang cerita ni tentang penumpang train dari Seoul ke Busan, pastu dalam train tu ada yg kena jangkitan. Well sangat…

Perlu ke Personal Trainer (PT) di Gym? Dulu masa aku mula-mula workout dalam hati aku membazir je bayar mahal mahal utk PT ni padahal benda ni boleh buat sendiri je study dalam youtube pun boleh. Disebabkan aku ni seorang yang…