Buffet Ramadhan Selangor | Hotel Bangi Putrajaya

IMG_3634
Buffet Ramadhan Selangor | Hotel Bangi Putrajaya

Buffet Ramadhan Selangor | Hotel Bangi Putrajaya. Ramadhan dah masuk ke minggu ketiga. Bermakna kita ada lebih kurang 9 hari sahaja lagi. Bagi yang masih mencari kelainan untuk berbuka puasa apa kata korang ke Buffet Ramadhan Hotel Bangi Putrajaya.

Terletak lebih kurang 1km dari pekan bangi hotel bangi putrajaya mungkin dapat memberi kelainan untuk korang berbuka puasa.

Pelbagai juadah di sediakan termasuk masakan kampung dan juga masakan indian dan juga western.

Paling aku suka kat hotel bangi putrajaya ni kawasan berbuka puasa ni tak crowded. Tak macam beberapa hotel yang aku pernah review sebelum ni.

Kira kalau nak makan sambil releks dan santai memang ini lah tempatnya. Surat juga disediakan dan berhampiran dengan tempat makan.

IMG_3611
Udang Butter

MENU RECOMMENDED

  • Daging kambing bakar
  • Udang masak butter
  • Nasi Kerabu

Jom layan antara beberapa gambar yang sempat aku snap

hotel bangi putrajaya 1
Antara menu yang best
hotel bangi putrajaya 2
lain lain menu
hotel bangi putrajaya 3
Roasted whole Lamb
IMG_3600
Pencuci Mulut
IMG_3601
Ais Kacang & Cendol
IMG_3618
Indian Corner

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

2 thoughts on “Buffet Ramadhan Selangor | Hotel Bangi Putrajaya

Post Comment

CommentLuv badge