Buffet Ramadhan Selangor | Hotel Bangi Putrajaya - Faizal Fredley

Buffet Ramadhan Selangor | Hotel Bangi Putrajaya

IMG_3634

Buffet Ramadhan Selangor | Hotel Bangi Putrajaya

Buffet Ramadhan Selangor | Hotel Bangi Putrajaya. Ramadhan dah masuk ke minggu ketiga. Bermakna kita ada lebih kurang 9 hari sahaja lagi. Bagi yang masih mencari kelainan untuk berbuka puasa apa kata korang ke Buffet Ramadhan Hotel Bangi Putrajaya.

Terletak lebih kurang 1km dari pekan bangi hotel bangi putrajaya mungkin dapat memberi kelainan untuk korang berbuka puasa.

Pelbagai juadah di sediakan termasuk masakan kampung dan juga masakan indian dan juga western.

Paling aku suka kat hotel bangi putrajaya ni kawasan berbuka puasa ni tak crowded. Tak macam beberapa hotel yang aku pernah review sebelum ni.

Kira kalau nak makan sambil releks dan santai memang ini lah tempatnya. Surat juga disediakan dan berhampiran dengan tempat makan.

IMG_3611

Udang Butter

MENU RECOMMENDED

  • Daging kambing bakar
  • Udang masak butter
  • Nasi Kerabu

Jom layan antara beberapa gambar yang sempat aku snap

hotel bangi putrajaya 1

Antara menu yang best

hotel bangi putrajaya 2

lain lain menu

hotel bangi putrajaya 3

Roasted whole Lamb

IMG_3600

Pencuci Mulut

IMG_3601

Ais Kacang & Cendol

IMG_3618

Indian Corner

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

2 Comments

  1. Noriza Rahman

    June 27, 2016 at 3:37 PM

    Sedapnya dessert ngan ais kacang tu…surpp
    Noriza Rahman recently posted..Perbanyakkan Doa dan Amalan Bertemu Malam Lailatul QadarMy Profile

  2. Anuar

    June 27, 2016 at 12:58 PM

    bestnya tengok udang Butter dan Roasted whole Lamb tu… Nampak Menggiurkan… ūüėČ
    Anuar recently posted..Senarai Pemenang Giveaway Carian Homestay MalaysiaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge