Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya - Faizal Fredley

Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya

IMG_3725

Dorsett Putrajaya

Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya. Bersempena bulan Ramadhan yang mulia ni pelbagai hotel – hotel dan restoren di Malaysia menghidangkan pakej Buffet Ramadhan yang sangat berbaloi.

Kali ni pilihan aku untuk buffet Ramadhan adalah di Dorsett Putrajaya. Terletak di Prisint 3 Putrajaya, Dorsett Putrajaya ini merupakan lokali yang sangat strategik bagi penjawat awam untuk berbuka puasa di sini.

Tambahan dengan permandangan Masjid Besi yang mengagumkan Dorsett Putrajaya memang sesuai untuk destinasi berbuka yang santai.

Tentang menu di sini pulak tersangat banyak pilihan dan the best part ada masakan ala kampung.

Pelbagai juadah berbuka puasa yang pastinya mampu membuka selera korang nanti.

Di Dorsett Putrajaya juga ada menyediakan Buah Durian yang korang boleh makan sampai kenyang. Tapi kena beratur lah sebab durian ni memang menjadi tumpuan pelanggan sebagai pencuci mulut.

IMG_3760

Thanks Dorsett Putrajaya

Persembahan Selebriti Terkenal

Setiap hari Dorsett Putrajaya menampilkan selebriti yang terkenal semasa berbuka puasa. Last time kumpulan Saujana mendendangkan lagu nasyid yang pastinya dapat menenangkan jiwa semasa berbuka.

Dorsett Putrajaya 3

Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya

Dorsett Putrajaya 2

Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya

Dorsett Putrajaya 1

Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya

Dorsett Putrajay 4

Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya

Dorsett Putrajay 5

Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya

IMG_3761

Nasi Aneka Warna.

INFO LAJUT

  • Untuk Tempahan boleh hubungi (03-88928388)
  • Harga Biasa  – RM120 (Dewasa)
  • Harga Baucer Pembelian sebelum 5 Jun 2016 – RM98 (Dewasa)

 

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

3 Comments

  1. Afif Rayyan

    June 28, 2016 at 9:20 PM

    Wahhh.. sedapnyaaaa
    Afif Rayyan recently posted..Jadual Perlawanan Liverpool Liga Perdana Inggeris 2016/2017My Profile

  2. umminani

    June 28, 2016 at 6:37 AM

    menarik..dan Harga pun menarik jugaaaa…

  3. nadia johari

    June 28, 2016 at 6:35 AM

    Fadley pun boleh..makanan die..mengiurkan
    nadia johari recently posted..BAJU SEDONDON MAK DAN ANAKMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge