Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya

IMG_3725
Dorsett Putrajaya

Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya. Bersempena bulan Ramadhan yang mulia ni pelbagai hotel – hotel dan restoren di Malaysia menghidangkan pakej Buffet Ramadhan yang sangat berbaloi.

Kali ni pilihan aku untuk buffet Ramadhan adalah di Dorsett Putrajaya. Terletak di Prisint 3 Putrajaya, Dorsett Putrajaya ini merupakan lokali yang sangat strategik bagi penjawat awam untuk berbuka puasa di sini.

Tambahan dengan permandangan Masjid Besi yang mengagumkan Dorsett Putrajaya memang sesuai untuk destinasi berbuka yang santai.

Tentang menu di sini pulak tersangat banyak pilihan dan the best part ada masakan ala kampung.

Pelbagai juadah berbuka puasa yang pastinya mampu membuka selera korang nanti.

Di Dorsett Putrajaya juga ada menyediakan Buah Durian yang korang boleh makan sampai kenyang. Tapi kena beratur lah sebab durian ni memang menjadi tumpuan pelanggan sebagai pencuci mulut.

IMG_3760
Thanks Dorsett Putrajaya

Persembahan Selebriti Terkenal

Setiap hari Dorsett Putrajaya menampilkan selebriti yang terkenal semasa berbuka puasa. Last time kumpulan Saujana mendendangkan lagu nasyid yang pastinya dapat menenangkan jiwa semasa berbuka.

Dorsett Putrajaya 3
Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya
Dorsett Putrajaya 2
Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya
Dorsett Putrajaya 1
Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya
Dorsett Putrajay 4
Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya
Dorsett Putrajay 5
Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya
IMG_3761
Nasi Aneka Warna.

INFO LAJUT

  • Untuk Tempahan boleh hubungi (03-88928388)
  • Harga Biasa  – RM120 (Dewasa)
  • Harga Baucer Pembelian sebelum 5 Jun 2016 – RM98 (Dewasa)

 

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

3 thoughts on “Buffet Ramadhan Dorsett Putrajaya

Post Comment

CommentLuv badge