Order Seafood Online di Crab Factory

IMG_2839

DELEVERY SAMPAI DEPAN RUMAH KO

Order Seafood Online di Crab Factory. Bagi penggemar makanan laut atau seafood entry ini khas buat korang. Kini semuanya boleh order secara online. Mudah, Senang, Cepat dan Sedap!!!

Ini cerita sebelum puasa dulu. Niat di hati aku ni lama dah nak belanja housemates aku ni makan seafood. Nak gi makan kat restoren ni memang susah sikit memadangkan masing masing kerja tak tentu masa. Jadi pilihan terbaik adalah order online dan makan di rumah ramai2.

Cara nak order sangat simple dan mudah. Semudah A B C D sampai Z…

Mula2 korang leh masuk ke laman web Crab Factory then pilih makanan serta buat payment.

See mudah kan….

Kalau tak faham meh abam belanja gambar cara-cara nak order.

CF01

MASUK EMAIL UTK DAFTAR, PILIH TARIKH UTK DELEVERY, PILIH MENU, DAN MASUKKAN ADDRESS

CF02

ANTARA MENU YANG ADA

CF03

UNTUK DAPATKAN DISCOUNT JANGAN LUPA MASUKKAN KOD FAIZALF

CF04

NI YG SEMPAT AKU ORDER HARI TU. HEHEHE

Haaa apa macam? senang kan. di hujung jari je beb. Kalau korang dekat area Puchong, Petaling Jaya korang boleh order dekat Crab Factory.

Untuk yang berada sekitar cyberjaya dan Putrajaya boleh order dekat Crab Hut dan bagi yang sekitar KL boleh order di Brolly.

IMG_2840

tu diaa licin kot..sedappp

IMG_2849

masing masing penat balik kerja. tapi makan tetap selera

IMG_2850

yg kat tepi aku tu semnagt siap pakai apron lagi..hehe

IMG_2888

Fuhh tgk lobster pun menggoda weh…

IMG_2851

Shell out…

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

3 Comments

  1. muhammad nizam

    June 24, 2016 at 2:23 PM

    dakkk uhh
    muhammad nizam recently posted..Pertama Kali Rasa Musang KingMy Profile

  2. Muhammad Khairuddin Lim

    June 10, 2016 at 5:19 PM

    Wah…ramainya kawan berjemaah ye..
    Muhammad Khairuddin Lim recently posted..Telinga Berdengung Dalam Kapal TerbangMy Profile

  3. dkna abza

    June 10, 2016 at 8:35 AM

    order tuk berbuka puasa pon ok ni..
    dkna abza recently posted..Buffet Ramadhan Menarik Di 9KedondongMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge