Order Seafood Online di Crab Factory

IMG_2839
DELEVERY SAMPAI DEPAN RUMAH KO

Order Seafood Online di Crab Factory. Bagi penggemar makanan laut atau seafood entry ini khas buat korang. Kini semuanya boleh order secara online. Mudah, Senang, Cepat dan Sedap!!!

Ini cerita sebelum puasa dulu. Niat di hati aku ni lama dah nak belanja housemates aku ni makan seafood. Nak gi makan kat restoren ni memang susah sikit memadangkan masing masing kerja tak tentu masa. Jadi pilihan terbaik adalah order online dan makan di rumah ramai2.

Cara nak order sangat simple dan mudah. Semudah A B C D sampai Z…

Mula2 korang leh masuk ke laman web Crab Factory then pilih makanan serta buat payment.

See mudah kan….

Kalau tak faham meh abam belanja gambar cara-cara nak order.

CF01
MASUK EMAIL UTK DAFTAR, PILIH TARIKH UTK DELEVERY, PILIH MENU, DAN MASUKKAN ADDRESS
CF02
ANTARA MENU YANG ADA
CF03
UNTUK DAPATKAN DISCOUNT JANGAN LUPA MASUKKAN KOD FAIZALF
CF04
NI YG SEMPAT AKU ORDER HARI TU. HEHEHE

Haaa apa macam? senang kan. di hujung jari je beb. Kalau korang dekat area Puchong, Petaling Jaya korang boleh order dekat Crab Factory.

Untuk yang berada sekitar cyberjaya dan Putrajaya boleh order dekat Crab Hut dan bagi yang sekitar KL boleh order di Brolly.

IMG_2840
tu diaa licin kot..sedappp
IMG_2849
masing masing penat balik kerja. tapi makan tetap selera
IMG_2850
yg kat tepi aku tu semnagt siap pakai apron lagi..hehe
IMG_2888
Fuhh tgk lobster pun menggoda weh…
IMG_2851
Shell out…

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

3 thoughts on “Order Seafood Online di Crab Factory

Post Comment

CommentLuv badge