IMG_3485
Grand Opening Zahara Exclusive

Grand Opening Zahara Exclusive Butik Terbesar di Melaka. Weekend last week aku dan 2 lagi blogger jalan-jalan ke Melaka. Saja nak keluar dari KL ambil angin sikit. Orang kata Melaka ni best. Lagi-lagi hari sabtu lepas ada grand Opening Butik Zahara pulak kat sana.

So apa lagi ni peluang yang terbaik buat dua orang tu nak shopping baju raya. Dengar cerita lebih dari 50 vendor-vendor yang ada kat butik tu. Memang betul-brtul grand lah.

Aku sampai kat butik tu dalam jam 1 petang. Kedatangan kami di sambut dengan lagu-lagu oleh Ippo Hafiz sendiri yang ada buat persembahan sempena grand opening butik zahara.

Terletak berhampiran bandar Hilir Melaka butik ni memang senang je nak cari.

Mula-mula masuk ke dalam butik ni memang heppening gila. Serius ramai orang duk shopping. Banyak jubah-jubah moden dan juga shawl dari pelbagai designer tempatan.

Memang banyak pilihan dan butik pun sangat luas. Korang memang gerenti puas hati lah. dari segi harga pula bagi aku sangat berpatutan.

 

IMG_3319
Ippo Hafiz
IMG_3316
Ramai juga org kat sini
IMG_3305
Pilih kak jangan tak pilih
IMG_3300
Shawl pun macam2 jenis ada kat sini. EH betul kan ni shawl..hehe
IMG_3349
Siap ada tutorial nak pakai shawl lagi ko…
IMG_3347
Yang bawak anak2 pun boleh je lepak2 sebab kat dlaam butik ni sgt luas
IMG_3344
Ya makcik…pilih lah makcik..nanti bayar sendiri
IMG_3335
Haa dgn pakcik pakcik sekali terpilih juga…haha
IMG_3484
Berkenan lah tu..
IMG_3487
Dah siap shopping da…

Ni antara vendor2 yang ada di Zahara Exclusive

• OSRA EXCLUSIVE
• QASREENA
• WA CLOTHING
• SUCI BY YATT HAMZAH
• EMBUN KASEH COUTURE
• ANZEL SCARF
• JULIANA NORDIN
• ANAQAH COLLECTIONS
• QURRATUL AIN COUTURE
• DHAFYRA BLUE
• INARA
• REDAUDRA BOUTIQUE
• ADENIA SIGNATURE
• AISHA HANA
• EPILOGUESS BY AEINCHASMIN
• AYULYSS
• INSPIRASIKU BY JOBA
• ARDINI KL
• SITI SARAH OFFICIAL
• RAINBOWSS SCARF
• DOTTY FABULOUS HIJAB
• SCARVANGELS
• GARDEN OF ZAIRA
• EMLYN SHOP
• BY RHEAROSE
• AIRINA APPAREL
• MISS MARIA OFFICIAL
• QALA DREEM
• SHARIFAH SHEIKHA
• NUR IMANI OFFICIAL
• BY JUZAILA HADI
• RUFFLES AND SCARVES
• BUSY BAKERS MY
• CHOKOTAK
• CAPTAINS DESSERTS
• LEGEND PERFUME
• NAZRAI HIJAB PIN
• ACCESSORIES VINTAGE
• QAWENARA
• HAURA PINS
• LIPSWAGON
• AAHIJABPIN
• BROWNIESCIOUS
• ZARA NATURLICH
• NAELOFAR HIJAB
• ZEEYA BY ALIA ISMAIL
• QASTAL OFFICIAL
• BEEYA ALISHA
• BEAUTIFUL YOU CLOSET

 

IMG_3299
Tahniah Zahara Exclusive atas grand opening yg ohsem..

 

ALAMAT
No.16,18 & 20, Jalan KPMB 1, 
Kompleks Perniagaan Musai Bistari,
75400, Melaka.

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge