Anugerah Pilihan Online (APO2016) | Blog Pilihan Online

Screen Shot 2016-03-14 at 12.41.29 AM

Anugerah Pilihan Online (APO2016) | Blog Pilihan Online.  APO2016 merupakan Anugerah Pilihan Online anjuran Mstar Online dan juga Suria FM. APO2016 ni lebih kurang je macam anugerah lain spt ABPBH dan juga AME.

Bagi kategori blog pilihan blog ni bersaing dengan 16 lagi blog blog yang hebat di Malaysia. Secara jujurnya aku berasa memang sengan gila nak berada dlm list ni. Memang aku tak layak kot.

Aku pun tak berani nak promot sebab aku memang dah tahu dlm list ni aku berada di terbawah sekali.

APO2016 mempertaruhkan 17 kategori kesemunya. Bagi sesiapa yang nak mangundi boleh ke…

Apapun good luck utk semua calon2 yang bertanding..

About Faizal Fredley

Winner of Favourite Travel Blog 2013 and Runner up Best Travel Blog 2014 in Malaysia Social Media Week (MSMW). A Telco Engineer by Profession. A Blogger and Traveler by Passion.

Comments

  1. masuk dalam list bermakna popuplar dan publisiti akan meningkat ..bagus juga tu.
    Hanafi recently posted..Buku Masalah Tidur Dan PenyelesaiannyaMy Profile

  2. terbaik bro..dah tercalon pun kira ok la tu..
    saps ibubapa recently posted..SAPS Ibu Bapa – Semakan Keputusan PeperiksaanMy Profile

  3. gud luck weh, moga terus berjaya .
    mawardiyunus recently posted..PROJEK TRAVEL DALAM PENCALONAN APO 2016My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge