Anugerah Pilihan Online (APO2016) | Blog Pilihan Online

Screen Shot 2016-03-14 at 12.41.29 AM

Anugerah Pilihan Online (APO2016) | Blog Pilihan Online.  APO2016 merupakan Anugerah Pilihan Online anjuran Mstar Online dan juga Suria FM. APO2016 ni lebih kurang je macam anugerah lain spt ABPBH dan juga AME.

Bagi kategori blog pilihan blog ni bersaing dengan 16 lagi blog blog yang hebat di Malaysia. Secara jujurnya aku berasa memang sengan gila nak berada dlm list ni. Memang aku tak layak kot.

Aku pun tak berani nak promot sebab aku memang dah tahu dlm list ni aku berada di terbawah sekali.

APO2016 mempertaruhkan 17 kategori kesemunya. Bagi sesiapa yang nak mangundi boleh ke…

Apapun good luck utk semua calon2 yang bertanding..

.
#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI
#TIPTRAVEL : GET YOUR VOUCHER CODE FOR HOTEL AT DISCOUNTCODEHK.COM 
THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting)Samurai Wifi
SUPPORT BY:
#kelabbloggerbenashaari
.

 


Former Engineer. A dreamer. Kacak & Awesome. Traveler.

3 Comments

  1. Hanafi

    March 26, 2016 at 6:33 AM

    masuk dalam list bermakna popuplar dan publisiti akan meningkat ..bagus juga tu.
    Hanafi recently posted..Buku Masalah Tidur Dan PenyelesaiannyaMy Profile

  2. saps ibubapa

    March 22, 2016 at 2:53 PM

    terbaik bro..dah tercalon pun kira ok la tu..
    saps ibubapa recently posted..SAPS Ibu Bapa – Semakan Keputusan PeperiksaanMy Profile

  3. mawardiyunus

    March 16, 2016 at 12:30 AM

    gud luck weh, moga terus berjaya .
    mawardiyunus recently posted..PROJEK TRAVEL DALAM PENCALONAN APO 2016My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge