SHARE

Screen Shot 2016-03-14 at 12.41.29 AM

Anugerah Pilihan Online (APO2016) | Blog Pilihan Online.  APO2016 merupakan Anugerah Pilihan Online anjuran Mstar Online dan juga Suria FM. APO2016 ni lebih kurang je macam anugerah lain spt ABPBH dan juga AME.

Bagi kategori blog pilihan blog ni bersaing dengan 16 lagi blog blog yang hebat di Malaysia. Secara jujurnya aku berasa memang sengan gila nak berada dlm list ni. Memang aku tak layak kot.

Aku pun tak berani nak promot sebab aku memang dah tahu dlm list ni aku berada di terbawah sekali.

APO2016 mempertaruhkan 17 kategori kesemunya. Bagi sesiapa yang nak mangundi boleh ke…

Apapun good luck utk semua calon2 yang bertanding..

#TIPTRAVEL Walau dimanapun anda berada, MyMed akan sentiasa memberi matlumat tentang infomasi medical travel yang anda perlukan ketika anda betul-betul memerlukannya.. #TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Ada 3 pilihan pocket wifi yang korang boleh cuba antaranya Samurai Wifi, TravelRecommends dan RoamingMan. Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge