Di Larang Travel Selama 3 Bulan

sunset-plane

Di Larang Travel Selama 3 Bulan. Berita yang agak menyedihkan buat kaki travel macam aku. Tapi demi kesihatan doktor nasihatkan untuk tidak travel paling kurang 3 bulan.

Tapi tak kisahlah kalau dapat travel pun aku tak rasa aku dapat travel dalam masa terdekat ni sebab kesihatan tidak berapa mengizinkan lagipun keewangan juga tak berapa nak tebal. Hehhe

lagi satu travel dalam kesihatan yang tidak 100% sihat tak syok jugakkan. Dan 3 bulan bukan lah lama sangat pun. Pejam celik dah nak masuk tahun baru nanti.

Namun cemburu juga bila tengok kawan2 duk post pic tarvel kat facebook. Geram je rasa….Hehheh..

About Faizal Fredley

Winner of Favourite Travel Blog 2013 and Runner up Best Travel Blog 2014 in Malaysia Social Media Week (MSMW). A Telco Engineer by Profession. A Blogger and Traveler by Passion.

Comments

  1. berehat lah buat seketika dulu.
    dah sihat sepenuhnya, terbang lah ke mana nak terbang

  2. ok bro..bawak2 la berehat dulu..hehe..semoga cepat sembuh
    permohonan upu recently posted..Permohonan UPU Ke UA IPTA/Politeknik/ILKA Sesi 2016/2017My Profile

  3. masa utk berehat & kmpul duit tu sbnrnya
    Nur Fannun recently posted..Dunia Perniagaan Masa KiniMy Profile

  4. Beraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nak travelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll . 6 bulan k Dr Aminah kate.

  5. Airport scanner leh detect suhu badan kan? kalau demam atau sakit boleh juga travel? btw GWS bro..
    azstory311 recently posted..[Baca Cerita] Belikan Saya Sikat Boleh? Namun Si Suami Tidak MampuMy Profile

  6. GWS FF hehe~ dah baik nnti balas dendam k! hehhhe

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge