Di Larang Travel Selama 3 Bulan

#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI

sunset-plane

Di Larang Travel Selama 3 Bulan. Berita yang agak menyedihkan buat kaki travel macam aku. Tapi demi kesihatan doktor nasihatkan untuk tidak travel paling kurang 3 bulan.

Tapi tak kisahlah kalau dapat travel pun aku tak rasa aku dapat travel dalam masa terdekat ni sebab kesihatan tidak berapa mengizinkan lagipun keewangan juga tak berapa nak tebal. Hehhe

lagi satu travel dalam kesihatan yang tidak 100% sihat tak syok jugakkan. Dan 3 bulan bukan lah lama sangat pun. Pejam celik dah nak masuk tahun baru nanti.

Namun cemburu juga bila tengok kawan2 duk post pic tarvel kat facebook. Geram je rasa….Hehheh..

Related Post

THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & Samurai Wifi
SUPPORT BY:
Kelab Blogger Ben Ashaari
POWER BY:  
Malaysia Tourism, Korea Tourism Organization, Skyscanner, Wonderful Indonesia

READ  Bersama Pemenang Anugerah MSMW 2013 Dan Komen Pemenang

6 Comments on “Di Larang Travel Selama 3 Bulan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge