Di Larang Travel Selama 3 Bulan

sunset-plane

Di Larang Travel Selama 3 Bulan. Berita yang agak menyedihkan buat kaki travel macam aku. Tapi demi kesihatan doktor nasihatkan untuk tidak travel paling kurang 3 bulan.

Tapi tak kisahlah kalau dapat travel pun aku tak rasa aku dapat travel dalam masa terdekat ni sebab kesihatan tidak berapa mengizinkan lagipun keewangan juga tak berapa nak tebal. Hehhe

lagi satu travel dalam kesihatan yang tidak 100% sihat tak syok jugakkan. Dan 3 bulan bukan lah lama sangat pun. Pejam celik dah nak masuk tahun baru nanti.

Namun cemburu juga bila tengok kawan2 duk post pic tarvel kat facebook. Geram je rasa….Hehheh..

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

6 Comments

  1. Datin Tyka

    February 11, 2016 at 11:14 AM

    berehat lah buat seketika dulu.
    dah sihat sepenuhnya, terbang lah ke mana nak terbang

  2. permohonan upu

    February 11, 2016 at 5:13 AM

    ok bro..bawak2 la berehat dulu..hehe..semoga cepat sembuh
    permohonan upu recently posted..Permohonan UPU Ke UA IPTA/Politeknik/ILKA Sesi 2016/2017My Profile

  3. Nur Fannun

    January 25, 2016 at 6:24 PM

    masa utk berehat & kmpul duit tu sbnrnya
    Nur Fannun recently posted..Dunia Perniagaan Masa KiniMy Profile

  4. uzucomeluzu cantikjeee HAHA

    January 18, 2016 at 1:34 AM

    Beraniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nak travelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll . 6 bulan k Dr Aminah kate.

  5. azstory311

    January 15, 2016 at 6:57 PM

    Airport scanner leh detect suhu badan kan? kalau demam atau sakit boleh juga travel? btw GWS bro..
    azstory311 recently posted..[Baca Cerita] Belikan Saya Sikat Boleh? Namun Si Suami Tidak MampuMy Profile

  6. Ida

    January 15, 2016 at 12:53 PM

    GWS FF hehe~ dah baik nnti balas dendam k! hehhhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge