Home LIFESTYLE Di Larang Travel Selama 3 Bulan

Di Larang Travel Selama 3 Bulan

1319
6

sunset-plane

Di Larang Travel Selama 3 Bulan. Berita yang agak menyedihkan buat kaki travel macam aku. Tapi demi kesihatan doktor nasihatkan untuk tidak travel paling kurang 3 bulan.

Tapi tak kisahlah kalau dapat travel pun aku tak rasa aku dapat travel dalam masa terdekat ni sebab kesihatan tidak berapa mengizinkan lagipun keewangan juga tak berapa nak tebal. Hehhe

lagi satu travel dalam kesihatan yang tidak 100% sihat tak syok jugakkan. Dan 3 bulan bukan lah lama sangat pun. Pejam celik dah nak masuk tahun baru nanti.

Namun cemburu juga bila tengok kawan2 duk post pic tarvel kat facebook. Geram je rasa….Hehheh..

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge