travel3

Berakhirnya Tahun Travel. 2015 merupakan tahun travel aku. Yang mana aku target nak jelajah 15 buah negara. Walaupun tak kesampaian aku tetap bersyukur diberi kesihatan dan peluang untuk travel ke 12 buah negara.

Tahun 2016 aku rasa ramai sedia maklum ekonomi negara agak tegang sikit jadi bukan masanya untuk aku travel. Maybe tahun 2016 tahun untuk aku mencari rezeki lagi InshaAllah kalau ada peluang nak buat bisness sendiri.

Sepanjang tahun 2015 aku dah pun ke 12 buah negara.

  • Maldives – Februari
  • Lombok, Indonesia – April
  • Manchester, England – April
  • London, England – April
  • Paris, Perancis – April
  • Amsterdam, Netherlands – April
  • Frankfurt, Germany – April
  • Heidelberg, Germany – April
  • Brussel, Belgium – April
  • Zurich, Switzerland – April
  • Mt. Titlis – Switzerland – April
  • Tokyo, Japan -Mei
  • Yilan County, Taiwan – Jun
  • Siem Reap, Cambodia – Ogos
  • Perth, Australia – November

Sepatutnya ada lagi tapi disebabkan masalah cuti dan kesihatan so terpaksa di had kan. namun dapat ke 12 negara ni alhamdulillah aku dah bertuah sangat.

travel1 travel2 travel5 travel4

#TIPTRAVEL Walau dimanapun anda berada, MyMed akan sentiasa memberi matlumat tentang infomasi medical travel yang anda perlukan ketika anda betul-betul memerlukannya..

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Ada 3 pilihan pocket wifi yang korang boleh cuba antaranya Samurai Wifi, TravelRecommends dan RoamingMan.

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!.

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge