Kembara Eropah 38 Hari | 3 Days in Glasgow Scotland

Kembara Eropah 38 Hari | 3 Days in Glasgow Scotland.  Entry ni sambungan untuk Episod London 2016. Setelah 4 hari aku habiskan  masa di London aku start fly ke Scotland. Destinasinya adalah Glasgow. Kata orang Glasgow ni boring kenapa pergi…
Kembara Eropah 38 Hari | 4 Days in London UK

  Kembara Eropah 38 Hari – 4 Days in London UK. Espisod 1 kali ni adalah London. London merupakan destinasi pertama aku untuk 36 hari jelajah Eropah untuk musim sejuk. banyak sebab aku memilih musim sejuk untuk kembara eropah 2016 &…
MAHA 2016 Last Day Esok! Rugi Tak Pergi

MAHA 2016 Last Day Esok! Rugi Tak Pergi. Tahun ni merupakan kali pertama aku jejakkan kaki untuk MAHA. Sebelum ni lokasi yang jauh membuatkan aku agat berat nak jejakkan kaki ke tempat tempat macam ni. So memandangkan tahun ni aku…
Manis – Aplikasi Terkini Perbelajaan Bijak Anda

Manis – Aplikasi Terkini Perbelajaan Bijak Anda | Manis – Universal Loyalty Point Kerapkali kita sentiasa beralah dengan kehendak sendiri. Butik ini ada jualan murah. Atau restoran di Bandar ada sediakan juadah istimewa. Dan lagi ada gajet terkini yang kita…
Backpack to Europe | Tips and Planning

Backpack to Europe | Tips and Planning. InshaAllah jika diizinkan aku akan cover Europe Winter Trip pada 13 December 2016 – 18 January 2017. Untuk trip ni aku akan jelajah lebih kurang 12 negara, 14 city dan melibatkan 7 Airlines…
Lepak di Pretz n Beanz Solaris Mont Kiara

Pretz n Beanz Solaris Mont Kiara. Baru baru ni aku singgah di Solaris Mont Kiara. Sebab utama aku kesini untuk meeting denagn salah sorang client. So dah alang-alang aku dekat sini aku cubalah makan di Pretz n Beanz Solaris Mont Kiara.…