Tempat Menarik di Vietnam

12357100_1009394475787544_1868026988895298342_o

Tra Su National Forest, Vietnam

Tempat Menarik di Vietnam | Secara jujurnya aku belum pernah jejakkan kaki lagi di Bumi Vietnam ni. Bukan tak nak pergi tapi Vietnam masih belum berada dalam list untuk 2015. Inshaallah maybe akan masuk list travel pada tahun 2016.

Ini beberapa keping  gambar yang bagi aku agak menarik untuk di lawati bila pergi ke vietnam. Kalau sesiapa yang ke vietnam maybe boleh masukkan tempat ni dalam list korang.

Tra Su National Forest, Vietnam. Ini bukan yg kat Ho Chi Minh City…Kat HCMC pun ada yg mcm ni…

12307305_1009395472454111_4216623466857009576_o

Tra Su National Forest, Vietnam

11232984_1009393609120964_2834774499200591646_n

Tra Su National Forest, Vietnam

12301587_1009394222454236_696051481008703671_n

Tra Su National Forest, Vietnam

12307969_1009394302454228_3796074777889655151_o

Tra Su National Forest, Vietnam

12308492_1009394132454245_7135819079059351602_n

Tra Su National Forest, Vietnam

12308495_1009393515787640_5293960287830366975_n

Tra Su National Forest, Vietnam

12313595_1009395219120803_3152959074233626633_n

Tra Su National Forest, Vietnam

12311142_1009394075787584_7467316715966454965_n

Tra Su National Forest, Vietnam

12313868_1009393925787599_2059738881413391754_n

Tra Su National Forest, Vietnam

12342454_1009393559120969_8537645280172113521_n

Tra Su National Forest, Vietnam

12359960_1009395362454122_3797604462808883793_n

Tra Su National Forest, Vietnam

12341296_1009395089120816_5423299960381989576_n

Tra Su National Forest, Vietnam

12316273_1009394265787565_5233575705909014212_n

Tra Su National Forest, Vietnam

12313947_1009393692454289_5537878661492210764_n

Tra Su National Forest, Vietnam

Memang canitk tapi bila 2 kali fikir scary jugak..kot2 terjatuh dalam tu ker…ahha aku ni kalau lumut2 ni trauma sikit. entah apa yang ada dalam tu pom kita tak tahu. Tapi rasanya selamat kot.

*Gambar aku ambil dari Facebook!

.
#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI
#TIPTRAVEL : GET YOUR VOUCHER CODE FOR HOTEL AT DISCOUNTCODEHK.COM 
THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting)Samurai Wifi
SUPPORT BY:
#kelabbloggerbenashaari
.

 


Former Engineer. A dreamer. Kacak & Awesome. Traveler.

1 Comment

  1. titan

    December 11, 2015 at 4:20 AM

    tak pernah lagi pi vietnam ni.

    ada plan gak nak pi sini nanti.
    titan recently posted..Asingkan SAMPAH dengan bijak. Baru BUANG dengan penuh hemah.My Profile

Leave a Reply

Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge