Tempat Menarik di Vietnam

#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI

12357100_1009394475787544_1868026988895298342_o
Tra Su National Forest, Vietnam

Tempat Menarik di Vietnam | Secara jujurnya aku belum pernah jejakkan kaki lagi di Bumi Vietnam ni. Bukan tak nak pergi tapi Vietnam masih belum berada dalam list untuk 2015. Inshaallah maybe akan masuk list travel pada tahun 2016.

Ini beberapa keping  gambar yang bagi aku agak menarik untuk di lawati bila pergi ke vietnam. Kalau sesiapa yang ke vietnam maybe boleh masukkan tempat ni dalam list korang.

Tra Su National Forest, Vietnam. Ini bukan yg kat Ho Chi Minh City…Kat HCMC pun ada yg mcm ni…

12307305_1009395472454111_4216623466857009576_o
Tra Su National Forest, Vietnam
11232984_1009393609120964_2834774499200591646_n
Tra Su National Forest, Vietnam
12301587_1009394222454236_696051481008703671_n
Tra Su National Forest, Vietnam
12307969_1009394302454228_3796074777889655151_o
Tra Su National Forest, Vietnam
12308492_1009394132454245_7135819079059351602_n
Tra Su National Forest, Vietnam
12308495_1009393515787640_5293960287830366975_n
Tra Su National Forest, Vietnam
12313595_1009395219120803_3152959074233626633_n
Tra Su National Forest, Vietnam
12311142_1009394075787584_7467316715966454965_n
Tra Su National Forest, Vietnam
12313868_1009393925787599_2059738881413391754_n
Tra Su National Forest, Vietnam
12342454_1009393559120969_8537645280172113521_n
Tra Su National Forest, Vietnam
12359960_1009395362454122_3797604462808883793_n
Tra Su National Forest, Vietnam
12341296_1009395089120816_5423299960381989576_n
Tra Su National Forest, Vietnam
12316273_1009394265787565_5233575705909014212_n
Tra Su National Forest, Vietnam
12313947_1009393692454289_5537878661492210764_n
Tra Su National Forest, Vietnam

Memang canitk tapi bila 2 kali fikir scary jugak..kot2 terjatuh dalam tu ker…ahha aku ni kalau lumut2 ni trauma sikit. entah apa yang ada dalam tu pom kita tak tahu. Tapi rasanya selamat kot.

*Gambar aku ambil dari Facebook!

Related Post

THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & Samurai Wifi
SUPPORT BY:
Kelab Blogger Ben Ashaari
POWER BY:  
Malaysia Tourism, Korea Tourism Organization, Skyscanner, Wonderful Indonesia

READ  Percutian Bajet: Keindahan Pulau Phi Phi, Thailand

One Comment on “Tempat Menarik di Vietnam”

Leave a Reply to titan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge