Jam Tangan Lelaki Pilihan | Tissot Men’s T-Sport Rose – Gold PVD Black Rubber Strap Watch

Jam Tangan Lelaki Pilihan | Tissot Men’s T-Sport Rose – Gold PVD Black Rubber Strap Watch. Tu dia panjang bebenor tajuk entry nih..hahaha

Just simple update!! nak memperkenalkan my new toy ni haa. Harga lepas less 2K++. Kumpul duit blog dapat lah seketoi jam TISSOT nih.

Dulu aku tak minat sangat jam TISSOT ni aku tau beli jam ORIENT jer…sb murah dan design simple. Lagipun dulu hanya mampu beli yg bawah RM200 jer..

Sebagai seorang lelaki jam yg mahal patut ada paling kurang satu…So aku pilih TISSOT. Maybe lepas ni target aku adalah Panerai atau Patek Philippe pulak…hehe

Ok ni aku kenalkan Jam pilihan aku!!

IGPG1504

Screen Shot 2015-10-30 at 12.07.37 AM

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

5 thoughts on “Jam Tangan Lelaki Pilihan | Tissot Men’s T-Sport Rose – Gold PVD Black Rubber Strap Watch

Post Comment

CommentLuv badge