Jam Tangan Lelaki Pilihan | Tissot Men’s T-Sport Rose – Gold PVD Black Rubber Strap Watch. Tu dia panjang bebenor tajuk entry nih..hahaha

Just simple update!! nak memperkenalkan my new toy ni haa. Harga lepas less 2K++. Kumpul duit blog dapat lah seketoi jam TISSOT nih.

Dulu aku tak minat sangat jam TISSOT ni aku tau beli jam ORIENT jer…sb murah dan design simple. Lagipun dulu hanya mampu beli yg bawah RM200 jer..

Sebagai seorang lelaki jam yg mahal patut ada paling kurang satu…So aku pilih TISSOT. Maybe lepas ni target aku adalah Panerai atau Patek Philippe pulak…hehe

Ok ni aku kenalkan Jam pilihan aku!!

IGPG1504

Screen Shot 2015-10-30 at 12.07.37 AM

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Ada 3 pilihan pocket wifi yang korang boleh cuba antaranya Samurai Wifi, TravelRecommends dan RoamingMan.

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!.

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge