Dengar Lagu Melalui Apps Deezer di Smartphone Anda. Kebiasaanya aku bukanlah orang yang suka untuk dengar lagu di smartphone sebenarnya. Kalau aku dengar pun apabila aku dalam flight yang mengambil masa yang lama, itu pun lagu yang aku dah sedia upload. Maklumlah dalam flight ni mana ada internet. Lainlah kalau korang naik Airbus 380 tuh. Yang tu ada wifi.

Ok berbalik kepada apps Deezer ni sebenarnya apps ni lebih kurang dengan apps spotify tapi aku lebih suka apps Deezer sebabnya lagu boleh download terus dari situ then boleh dengar samasa offline. Kalau spotify aku x sure sebab jarang guna, Jadi kalau nak compare dengan spotify memang x adil lah.

IMG_2124

Satu lagi yang aku suka pasal apps ni walaupun aku buka apps lain, tapi masih lagi boleh dengar lagu, lagipun apps ni sangat ringan. Ni pun aku baru je instal untuk testing Digi LTE di Kuantan minggu ni. Hehehe… Macam best pulak dengar lagu melalui Deezer nih…Banyak pilihan, banyak list yang pengguna sedia ada buat berdasarkan top hits di UK, di Malaysia di USA dan mcm2 list lagi lah. Tak payah susah2 nak cari lagu…

Jom download. Boleh ke App Store utk pengguna Apple dan Google Play utk pengguna Android..

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge