Persediaan Bercuti di Perth, Australia. Percutian yang tidak di rancang sebab tetiba jer macam terbeli tiket ke Perth. hehe. Aku pilih perth kerana antara banyak banyak destinasi di Australia, perth paling murah. Lagipun dari KL ke Perth hanya mengambil masa 4…

Live Viewing Party Man Utd vs Man City Anjuran DCODE. Semalam bertempat di Encorp Strand Mall Kota Damansara berlansungnya party sempena big game EPL Man Utd vs Man City anjuran DCODE. Pelbagai acara di adakan termasuk konsert oleh artis-artis popular…

Tip Memilih Job Review di Blog. Tuhh dia macam banyak sangat job yang masuk kan…Hahah kalau benarlah maka pakcik kayoo dekkk… Untuk blog suam2 kuku jari kaki macam blog pakcik ni job pun malu2 nak singgah Tapi adalah sekali sekala…
Dengar Lagu Melalui Apps Deezer di Smartphone Anda

Dengar Lagu Melalui Apps Deezer di Smartphone Anda. Kebiasaanya aku bukanlah orang yang suka untuk dengar lagu di smartphone sebenarnya. Kalau aku dengar pun apabila aku dalam flight yang mengambil masa yang lama, itu pun lagu yang aku dah sedia…
Selamat Hari Sukan Negara 2015

Selamat Hari Sukan Negara 2015. Weekend kali ni aku tak berapa boleh bersantai sebab tetiba dapat email untuk kerja. Nak cari makan biasalah, Kerja pun kerja lah hari ni. Yang penting kesihatan kena jaga. Inilah salah satu senaman aku di rumah.…
This is Kuala Lumpur di Pandangan Zahir Aku Sekarang

This is Kuala Lumpur di Pandangan Zahir Aku Sekarang.  Bukan selalu aku ikut anak buah naik sampai atas tapi hari ni disebabkan ada sedikit masalah terpaksalah aku naik untuk confirm betul betul site yang perlu di adjust. However dah alang2…
Perfume Lelaki Dunhill Icon & Drakkar Noir

Perfume Lelaki Dunhill Icon & Drakkar Noir. Alkisah merayau rayau di IOI City Mall masa baru dapat gaji. Hahah.. Inilah makan diaaa…..Secara tak sengaja aku pi masuk kedai perfume. Niatnya nak lalu jer. Tapi tetiba teringat birthday member minggu lepas…
Mata Pedih, Hidung Berair Kesan Dari Jerebu

Mata Pedih, Hidung Berair Kesan Dari Jerebu. Semalam weekend niat nak duk rumah je tapi disebabkan banyak pulak kerja-kerja luar nak kena settel terpaksa lah juga aku keluar rumah bertarung dengan keadaan IPU yang tidak sihat kesan dari pembakaran hutan…
Tip Percutian “Last Minutes”

Tip Percutian “Last Minutes” | Tajuk ni aku rasa memang agak sesuai buat seseorang yang macam aku. Seseorang yang suka buat kerja last minutes. Bukan dalam travel sahaja dalam setiap perkara ye terutama bab exam. Teringat masa di unimap dahulu.…