11220149_10205278364942592_4141528302249800880_n
Masa utk kerja

Tukar Theme Blog Uji Kemampuan SEO  | Dah lama sebenarnya aku cari masa untuk test SEO blog ni. Baru baru ni aku rasa prestasi SEO blog ni agak menurun. Maybe sebab theme yang salah aku guna sebelum ni. Jadi aku cuba untuk pakai Genesis Theme ni.

Genesis theme ni seperti korang tahu adalah sebuah theme build in SEO. So tak perlu apa2 tambahan dah. Aku akan biarkan theme ni maybe dalam 2 minggu untuk melihat hasil SEO melalui theme ni. Kalau ada naik boleh terus kekal jer lah dengan theme ni.

Kalau tak aku akan cuba cari theme yang sesusai lagi dengan blog ni. Mungkin premium theme bagi blog nampak kemas sikit.

It’s ok we will see….

Perkara Basic untuk SEO

  • Theme
  • Kandungan Artikel
  • Google Webmaster Tools
  • Backlink

Ni antara basic yg aku tau lah. Kalau aku ada ketinggalan boleh tolong tambah ya!!

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge