Untitled

Applikasi TouchStyle dari Bank Rakyat Memudahkan Perancangan Bajet. Sebut je travel semua org terbayang pasal duit. Almaklumlah nak gi travel ni memerlukan bajet yang agak besar tak kisahlah dalam atau luar negara dua2 memerlukan bajet yang cukup kalau x travel korang confirm tak seronok.

lagi2 aku ni sbg travel blogger memang most of the question yg aku dpt pasal bajet utk travel. Mana aku dpt duit banyak2 utk travel sebab hampir dlm sebulan mesti aku akan travel. Kira kalau aku x travel dlm sebulan tu leh lemah lutut wooo….

Rahsianya adalah aku menggunakankan apps TOUCHSTYLE dari BANK RAKYAT utk menguruskan perancangan bajet aku terutama dalam travel.

Its not about bajet actually but how u use or manage ur bajet and make it enough for ur travel holiday.

 2

Bukan sahaja korang boleh guna untuk travel malah untuk kegunaan harian pom boleh. Sebab amat mesra pengguna weh dan boleh membantu golongan gen Y menguruskan bajet pendapatan mereka. Tahukan korang gen Y ni merupakan antara individu paling ramai yg telah diisytiharkan muflis. Oleh itu Bank Rakyat telah mengambil inisitif yang bagus dengan memperkenalkan apps TOUCHSTYLE bagi membantu golongan muda belia macam kita ni utk uruskan bajet supaya ianya tidak over bajet. Tiap2 hujung bulan nanti x de lah korang kena makan meggie.

34

Ok akhir kata Jawapannya adalah download je apps TOUCHSTYLE kat smartphone korangtu.. Seriously ianya dpt memantu korang utk manage perbelanjaan harian korang nanti…. yang mana pengguna android boleh download menerusi google play dan pengguna apple mcm aku boleh terus ke apps store.

Oh lupa nak gitau apps ni berlandaskan prinsip Syariah yang cekup telus dan di percayai okeh.

Last but not least Ingat pesanaku travel, travel jugak jangan pulak balik travel poket kosong makan meggie, smart travel, smart lifestyle only with TouchStyle by Bank Rakyat.

Sila layari www.bankrakyat.com.my, FB dan Twitter Bank Rakyat @mybankrakyat dan sebarang pertanyaan sila hubungi talian Bank Rakyat di 1300 80 5454

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge