Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL

12009552_10205217829549245_9198288602753205240_n (1)

Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL

Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL | Bertempat di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur berlansungnya Indonesian Food Festival bermula 4- 11 September 2015 bagi memperkenalkan masakan dan budaya dari negara jiran iaitu indonesia.

2

Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL

Pelbagai juadah yang menarik di sediakan hingga boleh membuat korang rasa nak makan semua je makanan yg disediakan. Tapi sayangnya masa tu perut aku tak berapa nak sihat namun sempat juga aku menjamah beberapa juadah yang memang nampak sedap.

1

Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL

seri pacific hotel 1

Gambar curi dari razzwey.com

seri pacific hotel 3

Gambar curi dari razzwey.com

Bukan nampak je sedap tapi memang sedap hokey. Hehhe. Bagi sesiap yang berdekatan tu atau teringin nak mencuba masakan dari indonesia ni boleh pergi ke:

Lokasi : Hotel Seri Pacific
Buffet : Indonesia Food Festival
Harga: RM79 per person
Tarikh 4- 11 September
Tempahan :Tel : 03-40494351/4352

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

2 Comments

  1. hafiz hafizol

    September 15, 2015 at 8:41 AM

    Rugi la kan pergi makan-makan time perut meragam. Hahaha.
    hafiz hafizol recently posted..Testimoni Sebulan Penggunaan Ephyra Skin BarMy Profile

  2. Miera Nadhirah

    September 15, 2015 at 6:00 AM

    I was suppose to go tapi tak jadi pasal ada hal lain… huhuhu….rugi besar kannnn….
    Miera Nadhirah recently posted..Sawa-Tea-Cup tea lovers should not missMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge