12009552_10205217829549245_9198288602753205240_n (1)
Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL

Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL | Bertempat di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur berlansungnya Indonesian Food Festival bermula 4- 11 September 2015 bagi memperkenalkan masakan dan budaya dari negara jiran iaitu indonesia.

2
Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL

Pelbagai juadah yang menarik di sediakan hingga boleh membuat korang rasa nak makan semua je makanan yg disediakan. Tapi sayangnya masa tu perut aku tak berapa nak sihat namun sempat juga aku menjamah beberapa juadah yang memang nampak sedap.

1
Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL
seri pacific hotel 1
Gambar curi dari razzwey.com
seri pacific hotel 3
Gambar curi dari razzwey.com

Bukan nampak je sedap tapi memang sedap hokey. Hehhe. Bagi sesiap yang berdekatan tu atau teringin nak mencuba masakan dari indonesia ni boleh pergi ke:

Lokasi : Hotel Seri Pacific
Buffet : Indonesia Food Festival
Harga: RM79 per person
Tarikh 4- 11 September
Tempahan :Tel : 03-40494351/4352

#TIPTRAVEL Walau dimanapun anda berada, MyMed akan sentiasa memberi matlumat tentang infomasi medical travel yang anda perlukan ketika anda betul-betul memerlukannya..

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Ada 3 pilihan pocket wifi yang korang boleh cuba antaranya Samurai Wifi, TravelRecommends dan RoamingMan.

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge