Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL

12009552_10205217829549245_9198288602753205240_n (1)
Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL

Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL | Bertempat di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur berlansungnya Indonesian Food Festival bermula 4- 11 September 2015 bagi memperkenalkan masakan dan budaya dari negara jiran iaitu indonesia.

2
Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL

Pelbagai juadah yang menarik di sediakan hingga boleh membuat korang rasa nak makan semua je makanan yg disediakan. Tapi sayangnya masa tu perut aku tak berapa nak sihat namun sempat juga aku menjamah beberapa juadah yang memang nampak sedap.

1
Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL
seri pacific hotel 1
Gambar curi dari razzwey.com
seri pacific hotel 3
Gambar curi dari razzwey.com

Bukan nampak je sedap tapi memang sedap hokey. Hehhe. Bagi sesiap yang berdekatan tu atau teringin nak mencuba masakan dari indonesia ni boleh pergi ke:

Lokasi : Hotel Seri Pacific
Buffet : Indonesia Food Festival
Harga: RM79 per person
Tarikh 4- 11 September
Tempahan :Tel : 03-40494351/4352

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

2 thoughts on “Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL

Post Comment

CommentLuv badge