Pengalaman Terbang Bersama Emirates Airlines

Pengalaman Terbang Bersama Emirates Airlines. Dah lama sebenarnya aku simpan impian untuk terbang bersama flight Emirates Airline ni. Antara Airlines 5 bintang dan antara yang paling top di dunia. Alhamdulillah bulan april 2015 aku diberi peluang untuk fly bersama Emirates. Masa…

Weekend Sweet Escape by HotelQuickly Apps. Weekend Minggu lepas sempat aku lari dari kesibukan kerja untuk releks kan minda dan tenang kan diri. Al maklumlah bila dah 5 hari bekerja duk mengadap laptop jer mata pun naik merah. Otak lagi nak…
Tukar Theme Blog Uji Kemampuan SEO

Tukar Theme Blog Uji Kemampuan SEO  | Dah lama sebenarnya aku cari masa untuk test SEO blog ni. Baru baru ni aku rasa prestasi SEO blog ni agak menurun. Maybe sebab theme yang salah aku guna sebelum ni. Jadi aku…
30 Tempat yang Mustahil untuk Melancong

30 Tempat yang Mustahil untuk Melancong |  Ni list yang aku dapat kat twitter bila ada someone yang tag aku kat link ni. Fakta ni agak menarik maybe sebab picture dia dari profesional photographer. Dan 30 tempat ni memang nampak…
Kerjaya Pilihan Bukan Kerjaya Yang Di Pilih

Kerjaya Pilihan Bukan Kerjaya Yang Di Pilih. Semasa di universiti dulu selalu juga aku berangan habis study ni aku nak jadi bla bla bla…..Gaji masyuk kerja senang dan macam-mcam lah yang aku plan untuk jadikan kerjaya aku lepas habis belajar.…
Impian Melancong ke Scandinavia

Scandinavia Impian Melancong ke Scandinavia | Lumrah keinginan bagi setiap traveller untuk menjejakkan kaki sebanyak yang mampu untuk destinasi di bumi Allah ini. Begitu jugaklah impian aku. Alhamdulillah walaupun tak banyak destinasi yang telah aku jejak tapi aku tetap berbangga…
Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL

Indonesian Food Festival di Seri Pacific Hotel KL | Bertempat di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur berlansungnya Indonesian Food Festival bermula 4- 11 September 2015 bagi memperkenalkan masakan dan budaya dari negara jiran iaitu indonesia. Pelbagai juadah yang menarik di sediakan hingga boleh…
Tip Penampilan Diri di Style Workshop Bersama Wawa Idris

Tip Penampilan Diri di Style Workshop Bersama Wawa Idris. Baru-baru ni aku sempat join satu workshop untuk penampilan diri supaya nampak lebih kemas dan menarik terutama untuk berdepan dengan orang ramai. Workshop ini hasil kerjasama antara kelab blogger ben ashaari dengan…