Smiling Hotel and Spa Siem Reap Cambodia Review

IMG_9288
Smiling Hotel View

Smiling Hotel and Spa Siem Reap Cambodia Review. Dah 3 hari berlalu dah berakhirnya percutian weekend aku ke Siem Reap Cambodia. Percutian yang dah lama plan tapi 24 jam sebelum fly baru aku mintak cuti. Heheh Kompiden lebih dapat cuti.

Sepanjang 3 hari 2 malam aku di Siem Reap aku stay di Smiling Hotel and Spa Siem Reap.

  • Hotel 4 Bintang
  • Lokasi 10 minit dari pekan siem reap
  • Breakfast biasa jer. Tak banyak choice. Aku makan roti dan buah jer
  • Bilik Selesa
  • Bilik Air pun selesa
  • Swimming Pool bersebelahan cafe. Tak privacy kalau nak berenang terutama di waktu pagi
  • Ada welcome drink kira layanan baik lah

Anyway kalau di beri pilihan lain aku akan pilh hotel yang betul2 terletak di pekan so boleh jalan kaki jer nak beli barang2. Tak perlu amik khidmat tuk tuk.

Overall aku bagi rate untuk Smiling Hotel and Spa Siem Reap, Cambodia.

  • Sleep Quality 4/5
  • Location 3.5/5
  • Rooms 3/5
  • Service 4.5/5
  • Value 4.5/5
  • Cleanliness 4.5/5

Jom Layan Gambar2 hotel ni

IMG_8674
Bilik. Katil Single dia agak besar sikit
IMG_9242
Swimming Poll
IMG_9240
Bilik Air 1
IMG_9238
Bilik Air 2
IMG_9236
Bilik Air 3
IMG_9277
Smiling Hotel and Spa Siem Reap Cambodia Review
IMG_9279
Smiling Hotel and Spa Siem Reap Cambodia Review

 

Till Then Jumpa Lagi InshaAllah…..

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

5 thoughts on “Smiling Hotel and Spa Siem Reap Cambodia Review

Post Comment

CommentLuv badge