SHARE
240914_104650siem-reap-party-scene-1
Gambar dari Google

Bercuti ke Siem Reap | Inshallah jumaat ni maybe jika diizinkan aku akan fly ke siem reap kemboja. Sebenarnya siem reap ni bukan lah sebuah destinasi yang aku teringin sangat nak pergi tapi tak mengapalah alang2 dah dpt peluang ke sana. Go on jelah…

Siem Reap ni kalau di lihat betul-betul merupakan tempat yang penuh sejarah. Tempat yang klasik dan itu yang membuatkan aku agak tak seronok nak pergi. Lagi satu sebab adalah kerja aku sekrang ni agak banyak. So nak amik EL pom rasa bersalah.

Tapi tak kisahlah…. Semoga percutian aku kali ini ke siem reap dapat mengubah persesi aku kepada siem reap yang merupakan tempat yang agak boring.

Hehe, Sebenarnya aku lebih suka bercuti di pulau2 di mana tempat yang jarang orang pergi. Siem Reap ni bagi aku dah terlalu common sangat.

Tip Travel

#TIPTRAVEL : Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum Fly. Boleh kongsi ramai-ramai. Biasanya aku sebelum travel aku akan sewa pocket wifi dulu. boleh pick up di KLIA/KLIA2. Antara negara yang pernah aku guna wifi adalah Eropah, Indonesia, Thailand, Jepun, South Korea, dan Australia. Untuk review penuh boleh baca di [Review Samurai Pocket Wifi]

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge