Bercuti ke Siem Reap

240914_104650siem-reap-party-scene-1
Gambar dari Google

Bercuti ke Siem Reap | Inshallah jumaat ni maybe jika diizinkan aku akan fly ke siem reap kemboja. Sebenarnya siem reap ni bukan lah sebuah destinasi yang aku teringin sangat nak pergi tapi tak mengapalah alang2 dah dpt peluang ke sana. Go on jelah…

Siem Reap ni kalau di lihat betul-betul merupakan tempat yang penuh sejarah. Tempat yang klasik dan itu yang membuatkan aku agak tak seronok nak pergi. Lagi satu sebab adalah kerja aku sekrang ni agak banyak. So nak amik EL pom rasa bersalah.

Tapi tak kisahlah…. Semoga percutian aku kali ini ke siem reap dapat mengubah persesi aku kepada siem reap yang merupakan tempat yang agak boring.

Hehe, Sebenarnya aku lebih suka bercuti di pulau2 di mana tempat yang jarang orang pergi. Siem Reap ni bagi aku dah terlalu common sangat.

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

5 thoughts on “Bercuti ke Siem Reap

Post Comment

CommentLuv badge