Bercuti ke Siem Reap

240914_104650siem-reap-party-scene-1
Gambar dari Google

Bercuti ke Siem Reap | Inshallah jumaat ni maybe jika diizinkan aku akan fly ke siem reap kemboja. Sebenarnya siem reap ni bukan lah sebuah destinasi yang aku teringin sangat nak pergi tapi tak mengapalah alang2 dah dpt peluang ke sana. Go on jelah…

Siem Reap ni kalau di lihat betul-betul merupakan tempat yang penuh sejarah. Tempat yang klasik dan itu yang membuatkan aku agak tak seronok nak pergi. Lagi satu sebab adalah kerja aku sekrang ni agak banyak. So nak amik EL pom rasa bersalah.

Tapi tak kisahlah…. Semoga percutian aku kali ini ke siem reap dapat mengubah persesi aku kepada siem reap yang merupakan tempat yang agak boring.

Hehe, Sebenarnya aku lebih suka bercuti di pulau2 di mana tempat yang jarang orang pergi. Siem Reap ni bagi aku dah terlalu common sangat.

#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI
#BERTUKAR KEPADA WORDPRESS? BOLEH BELI HOSTING DAN DOMAIN DI DIGITALPREFIX

 

 

5 Comments on “Bercuti ke Siem Reap”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge