Bercuti ke Siem Reap - Faizal Fredley

Bercuti ke Siem Reap

240914_104650siem-reap-party-scene-1

Gambar dari Google

Bercuti ke Siem Reap | Inshallah jumaat ni maybe jika diizinkan aku akan fly ke siem reap kemboja. Sebenarnya siem reap ni bukan lah sebuah destinasi yang aku teringin sangat nak pergi tapi tak mengapalah alang2 dah dpt peluang ke sana. Go on jelah…

Siem Reap ni kalau di lihat betul-betul merupakan tempat yang penuh sejarah. Tempat yang klasik dan itu yang membuatkan aku agak tak seronok nak pergi. Lagi satu sebab adalah kerja aku sekrang ni agak banyak. So nak amik EL pom rasa bersalah.

Tapi tak kisahlah…. Semoga percutian aku kali ini ke siem reap dapat mengubah persesi aku kepada siem reap yang merupakan tempat yang agak boring.

Hehe, Sebenarnya aku lebih suka bercuti di pulau2 di mana tempat yang jarang orang pergi. Siem Reap ni bagi aku dah terlalu common sangat.

“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

5 Comments

  1. rahimah

    August 26, 2015 at 10:53 AM

    Saya sendiri pun kurang sikit kalau tempat yang macam ni. Tapi kalau orang bagi free ticket saya pergi ha ha.Rezeki jangan di tolakkan?
    rahimah recently posted..9 Tips Elak Cukai Sewaktu Bercuti Ke VietnamMy Profile

  2. raihanah

    August 25, 2015 at 1:10 PM

    teringin juga nak ke sana. smoga ada rezeki nanti
    raihanah recently posted..Manfaat Protein Untuk Kulit Cantik dan GebuMy Profile

  3. Amir

    August 21, 2015 at 11:35 PM

    setuju ngan bos..kalau boleh nak tempat menarik tapi tak ramai orang tahu. underground, bukan mainstream 🙂
    Amir recently posted..Untuk Muslimin & Muslimah yang teringin nak buat duit tanpa modal, tapi tak tahu macam mana nak mulaMy Profile

  4. Belang Tarung

    August 21, 2015 at 2:44 PM

    peminat fotografi smart la kalau pergi sini
    Belang Tarung recently posted..Misteri Logo Malaysia Airlines Dalam Mission Impossible dan Transformers Dengan MH370 dan MH17My Profile

  5. siti hazreen

    August 21, 2015 at 12:00 AM

    Wah…ni lah tempat yang saya teringin nak jejakkan kaki…selamat pergi selamat balik ye…update tau
    siti hazreen recently posted..7 Kesilapan Murid Ketika Menjawab Kertas PeperiksaanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge