Kasih Terjalin di Bumi Eropah

11836825_10204965312716482_4421845449714598996_n

Kasih Terjalin di Bumi Eropah. Tak sangka hubungan songsang sahabat kami masih lagi terjalin walaupun kali terakhir berjumpa padah 3 bulan yang lepas.

Segalanya bermula di kota London. First aku jumpa adalah Padin dan Faiz Dicke di Heathrow Airport London. Masa tu punya lah segan aku nak tegur si Faiz dan Padin ni. Nak pulak si Padin ni dengan parut kat kepala mesti gengster budak ni getus hati aku.

Si Faiz pulak faham2 lah star ni. Sapa yang tak kenal. Aku nak tegur retis ni payah sikit. Tapi terpaksalah buat muka tebal tegur diorang. Masa tu Faiz bawak ketas #VillagePeople.

11

After a few minutes keluarlah geng rombongan mak joyah dari gate arrival. Masa tu paling obvious 2 org mamat ni si Ben dan Hosni. Dia punya kecoh perghh rasa nak lempang jer…Nampak macam kekwat pun ada….

lepas beberapa hari hangout bersama dan keluar masuk gerobok sama-sama jadi lah rapat dengan 4 org ni. Serius lepas balik dari eropah rasa rindu gila nak lepak dengan diorg lagi.

12

Bila lah boleh lepak lagi dengan diorang nih….

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

3 thoughts on “Kasih Terjalin di Bumi Eropah

Post Comment

CommentLuv badge