Maggie Ketam di Pulau Perhentian

Maggie Ketam di Pulau Perhentian | Semalam lepas bangun tidur kami sempat melepak kat kedai Amelia Chalet. Makanan kat sana boleh tahan sedap. Dalam hujan-hujan yang renyai tu sempat juga aku pesan Maggie ketam. Nak jugak raya maggie ketam di…
Smiling Hotel and Spa Siem Reap Cambodia Review

Smiling Hotel and Spa Siem Reap Cambodia Review. Dah 3 hari berlalu dah berakhirnya percutian weekend aku ke Siem Reap Cambodia. Percutian yang dah lama plan tapi 24 jam sebelum fly baru aku mintak cuti. Heheh Kompiden lebih dapat cuti.…
Bercuti ke Siem Reap

Bercuti ke Siem Reap | Inshallah jumaat ni maybe jika diizinkan aku akan fly ke siem reap kemboja. Sebenarnya siem reap ni bukan lah sebuah destinasi yang aku teringin sangat nak pergi tapi tak mengapalah alang2 dah dpt peluang ke…
Kasih Terjalin di Bumi Eropah

Kasih Terjalin di Bumi Eropah. Tak sangka hubungan songsang sahabat kami masih lagi terjalin walaupun kali terakhir berjumpa padah 3 bulan yang lepas. Segalanya bermula di kota London. First aku jumpa adalah Padin dan Faiz Dicke di Heathrow Airport London. Masa…