BuCQJGxCMAAsEaH

Cuti Dah Habis Bro….Hari ni aku akan mulakan kerja dah. Sepatutnya semalam tapi di sebabkan boss baik sangat dia bagi stanby kat rumah jer. Duk kat rumah semalam pun aku tak tahu nak buat apa. Duk dalam bilik tak kena duk kat ruang tamu tak kena semuanya rasa tak kena.

Ni lah padahnya bila bercuti lama sangat. Hari ni aku start kerja Semuanya agak kelam kabut dengan nak kena cover lagi kerja officemate yang tak menjadi then nak kena setting kerja officemate yang lain pulak. Haishh keja aku pun tak start lagi tapi dah pening nak kena settel kerja orang lain dulu.

Troll cuti dah nak habis

 Esok maybe ada lagi budak baru yang akan lapor diri. Aku nampak dah spa yang kena jadi supervisor ni. Jem pale….

Tu lah cuti lama sangat. Dari 6 April 2015 sampai 11 Mei 2015. Dekat sebuan jugak aku cuti untuk langsaikan hutang travel aku. Tu pun tak habis lagi. Bersambung bulan september nanti maybe ke Australia….

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge