Terlalu Banyak untuk di Ceritakan

Terlalu Banyak untuk di Ceritakan | Fuhh kembara travel aku kali ini agak panjang hingga aku sendiri pun dah pening nak diceritakan yang mana satu. Terlalu banyak untuk aku ceritakan namun otak ni masih lagi susah untuk diterbitkan menjadi sebuah…
Bye Bye Malaysia Welcome Paris

Bye Bye Malaysia Welcome Paris |  Alhamdulillah finally aku keluar juga dari zon travel aku yang selesa. Kali ini destinasi aku adalah Europe. Flight Emirates EK343 dari KLIA ke Paris transit Dubai akan fly malam ni 13 april 2015 jam…
4D3N in Lombok, Indonesia

4D3N in Lombok, Indonesia. Alhamdulillah sekitar jam 11.40 pagi 7 april 2015 aku selamat landed di Lapangan Terbang Lombok. Penerbangan yang mengambil sekitar 3 jam 10 minit lancar berikutan cuaca yang agak baik. Hasil dari harga promosi Air Asia dapatlah aku…
Backpacks dan Beg untuk Travel | Futura 32

Backpacks dan Beg untuk Travel | Futura 32. Jalan-jalan semalam kat ECM Kuantan saje aku masuk Mall kat sana niat dihati nak tengok beg pack untuk travel yang entah jadi ke tidak aku pun tak pasti lagi. Buat masa sekarng masih…