Travel-Freelancing

Mungkin FaizalFredley.Com Bukan Lagi Blog Travel | Sehingga tahun 2015 sudah 3 tahun aku kekalkan blog ini di dalam niche travel. Hasilnya begitu memberansangkan dari segi keyword yang masuk mahupun sponsor untuk aku melancong dan juga review advertorial.

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi atas rezeki yang dikurniakan.

Bermula dengan lifestyle blog sehinggalah travel blog dah macam-macam aku perolehi melalui blog ini. Ada suka dan juga duka. (part duka bila travel tak jadi).

Tahun 2015 ialah tahun travel aku. berbagai destinasi telah aku rancang sepanjang tahun ni. Semoga dipermudahkan.

Untuk buang niche travel di dalam blog ini bukanlah bererti aku tidak lagi minat untuk travel (dah nak kahwin leteww), dan aku tahu ianya buka langkah bijak dikala blog ini sedang mendaki ke puncak. Disebabkan branding blog travel dengan faizalfredley.com sudah sinonim aku sekrang sedang berusaha untuk memperluaskan lagi niche travel ke blog baru. InshaAllah…

header-mainl

Bertukar ke Blog Baru

InshaAllah aku sedang berusaha untuk membangunkan satu lagi blog 100% niche travel. Blog yang mula online pada awal januari 2015 kini di dalam proses untuk “menanam” keyword travel sebagai asas untuk mengorat langkah yang lebih jauh di dalam dunia travel ini. Sambil tu juga aku sedang mengukuhkan kedudukan page rank dan juga ranking alexa bagi memudahkan kerja menanam keyword travel menjadi lebih berjaya.

Maybe aku akan lancarkan awal januari tahun depan secara rasmi. Mana tahu ada rezeki ingin juga aku untuk buka company travel agency di Fredey Travel & Tour.

Sehingga ini blog ini masih lagi menjadi tempat coretan diari travel aku dan juga life aku di dalam mengatur langka di dunia yang fana ini.

Sehingga bertemu lagi utk next entri dan wish me good luck…

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge