Promosi Air Asia ke Lombok Indonesia

Air-Terjun-Tiu-Kelep-Lombok

Air Terjun Tiu Kelep Lombok (gambar dari google)

Promosi Air Asia ke Lombok Indonesia | Air Asia merupakan salah satu syarikat penerbangan murah terbaik dunia. Nak dijadikan cerita minggu lepas heboh kecoh dari kaki travel di Facebook yang air asia ada membuat promosi gila-gila ke Lombok.

Aku apa lagi terus check di airasia.com dan memang harga not bad. RM99 sehala.

Terus check duit dalam akaun bank then tanya mana-mana member yang nak join terus booking flight pergi balik selama 4 hari 3 malam ke lombok.

Screen Shot 2015-03-01 at 1.14.33 AM

Trip ke Lombok yang di jadualkan pada 7 – 10 April 2015 ini diharap berjalan dengan lancar. Dah lama sebenarnya aku nak ke Lombok ni. Lepas gi Bali hari tu terus teringin rasa nak gi Lombok lak.

Semoga rancangan yang di rancang ini boleh menjadi kenyataan.

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

5 Comments

  1. blogger lelaki

    March 4, 2015 at 9:28 PM

    lumayan sekali mas ongkosnya..hahaha
    blogger lelaki recently posted..Malaysia Top 10 Best Blog 2015My Profile

  2. hafiz hafizol

    March 3, 2015 at 11:20 AM

    Buku merah pun tak buat lagi nih.. so, bercuti dalam Malaysia jela dulu.. byk lagi tempat menarik dalam Malaysia nie tak pergi haha.. XD
    hafiz hafizol recently posted..Ayat Jiwang Untuk SahabatMy Profile

  3. Hasrul Hassan

    March 2, 2015 at 3:18 PM

    Wow .. murah giler. Hmm kalau saya backpackers .. dah lama pegi ni, al maklumlah dah ada buku merah .. hehehee

  4. Eida

    March 2, 2015 at 1:35 PM

    nape ff tak ajak kita HAHHAHHAHA
    Eida recently posted..TRIP to Melbourne with CARAVAN, sapa nak pergi ??My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge