Promosi Air Asia ke Lombok Indonesia

Air-Terjun-Tiu-Kelep-Lombok
Air Terjun Tiu Kelep Lombok (gambar dari google)

Promosi Air Asia ke Lombok Indonesia | Air Asia merupakan salah satu syarikat penerbangan murah terbaik dunia. Nak dijadikan cerita minggu lepas heboh kecoh dari kaki travel di Facebook yang air asia ada membuat promosi gila-gila ke Lombok.

Aku apa lagi terus check di airasia.com dan memang harga not bad. RM99 sehala.

Terus check duit dalam akaun bank then tanya mana-mana member yang nak join terus booking flight pergi balik selama 4 hari 3 malam ke lombok.

Screen Shot 2015-03-01 at 1.14.33 AM

Trip ke Lombok yang di jadualkan pada 7 – 10 April 2015 ini diharap berjalan dengan lancar. Dah lama sebenarnya aku nak ke Lombok ni. Lepas gi Bali hari tu terus teringin rasa nak gi Lombok lak.

Semoga rancangan yang di rancang ini boleh menjadi kenyataan.

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

4 thoughts on “Promosi Air Asia ke Lombok Indonesia

Post Comment

CommentLuv badge