SHARE
10330467_10203951920182302_7290303480555715668_n
Jalan2 di pantai maldives

Mood Bercuti di Maldives Aloneย | Alhamdulillah selamat mendarat di Air Port Male Maldives jam 10 malam waktu maldives. Disebabkan aku transit di Colombo menyebabkan makan masa yang agak lama untuk sampai ke sini.

Sampai kat air port pekerja hotel yang aku dah booking dalam agoda sedia menunggu aku untuk dibawa ke hotel.

Kurang lebih 15 minit dari airport. Hotel yang aku amik ni tak de lah hebat sangat. biaslaah maldives ni agak mahal sikit jadi costing untuk hotel dah terpaksa di cut cost dah. lagipom bukan sepanjang masa nak stay dalam bilik. Cukuplah untuk tidur.

Dekat hotel masa nak check in kena bayar dlm USD15 untuk upah amik dr hotel kot.

Masuk je dalam bilik terus landing. Haha x sempat nak survey tempat untuk jalan-jalan keesokan hari. Maklumlah terasa juga jetleg ni. masa di sini memang masih awal namun aku dari malaysia kira dan dekat jam 1 pagi dah masa check in.

Tapi tadi sempat lah jeling2 pakej yang hotel tawarkan. nampak macam best. nnti aku update lagi pasal pakej ni. malas pulak aku nak update blog panjang3 ni masa bercuti…

11000662_10203951945742941_8450995627983599572_n
fefeling nak update blog

ENJOY MY MOMENT HERE….HUHU

Tip Travel

#TIPTRAVELย : Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum Fly. Boleh kongsi ramai-ramai. Biasanya aku sebelum travel aku akan sewa pocket wifi dulu. boleh pick up di KLIA/KLIA2. Antara negara yang pernah aku guna wifi adalah Eropah, Indonesia, Thailand, Jepun, South Korea, dan Australia. Untuk review penuh boleh baca di [Review Samurai Pocket Wifi]

11 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge