14304_706061366159561_8627366952532843248_n

Pelik Bila Suami Balik Awal Dari Kerja | Hari ni hari kedua aku outstation di Terengganu. Jika diikutkan jadual asal hari ni aku dah masuk ke site di Tanah Merah Kelantan. Tapi disebabkan beberapa masalah di site so terpaksa delay dulu projek di Tanah Merah.

Hari kedua ni site kat Jertih pun menunjukkan tanda-tanda problem jadi terpaksa juga aku tangguhkah dulu projek kat jertih ni. Bila dah problem terpaksalah balik awal ke hotel.

Bila balik awal tu masalahnya sampai je hotel aku dah tak tahu nak buat apa. Awal sangat aku balik dari kerja. Biasanya jam 11 atau 12 malam baru balik.

Serius rasa macam pelik jer bila balik awal ni. Tak tahu nak buat apa. Rasa macam ada something yangbelum diselesaikan lagi. Nak keluar pun tak tahu nak gi mana kat jertih nih. Update blog je lah, walaupun tak tahu nak update pasal apa.

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge