Hotel di Port Dickson (PD) | Lexis Hotel

lexis_hotel_port_dickson_slide

Hotel di Port Dickson (PD) | Lexis Hotel – Repost. Tahun lepas di penghujung tahun aku berpeluang ke Matta Fair di PWTC. Saje jalan-jalan. Kat sana memang terlalu banyak promosi percutian yang murah-murah. Bagi kaki travel macam aku ni memang boleh jadi gila. Rasa maam semua tempat nak pergi.

Tapi masa tu aku masih pegang title penanam anggur terhormat lagi jadi nak tarvel jauh-jauh belum mampu. Namun sempat lah jugak aku amik pakej percutian ke Port Dickson 3 hari 2 malam di Lexis Hotel.

Lexis Hotel Port Dickson ni merupakan sebuah hotel 4 bintang. Walaupun 4 bintang bagi aku cukup selesa gila dah. Memang syoklah orang kata.

Kalau korang nak hotel 5 bintang di Port Dickson pun ada sebelah jer dengan Lexis Hotel. Grand Lexis Hotel.

Masa aku amik pakej ni ada diskaun 50% kalau tak silap aku. Lupa sebab dah lama. Hehhe

Ni sedikit aku kongsi gambar-gambar Hotel di Port Dickson (PD) | Lexis Hotel.

156069_10202896811285239_8094065901889865750_n 1966756_10202896231270739_3675675008653958461_n 10672240_10202896230950731_1229934968880691695_n
banner3 photos_10078_336026 front_pic 10301444_10202896815805352_415069010791318398_n 10603235_10202896815445343_8221601518696056505_n 10599602_10202896814925330_7513253056123273786_n 10660329_10202896814325315_6079709365346978459_n 10615958_10202896813965306_3495210532693453284_n

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

4 Comments

  1. Nurul Fazreen Othman

    January 12, 2015 at 9:13 AM

    Pernah sekali menginap kt sini…Hotel yg sgt awesome sbb ade private swimming pool dlm bilik. suke3…

  2. syahida yep

    January 8, 2015 at 9:30 AM

    salam,
    saya pun dah pernah ke sini.mmg cantek hotelnya..cuma ms sy bermalam kt situ, banyak nyamuk huhu

    apapun, saya prefer grand lexis sebab private pool-nya (terbaek!)
    syahida yep recently posted..Memori Tercipta (di Melaka)My Profile

  3. syahida yep

    January 8, 2015 at 9:30 AM

    salam,
    saya pun dah pernah ke sini.mmg cantek hotelnya..cuma ms sy bermalam kt situ, banyak nyamuk huhu

    apapun, saya prefer grand lexis sebab dia private pool-nya (terbaek!)
    syahida yep recently posted..Memori Tercipta (di Melaka)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge