SHARE

10343490_10203536305072184_2665144588154272076_n

Persediaan Melancong ke Eropah dan Jepun | Aku rasa selagi aku tak selesai kembara 30 hari aku tahun depan selagi tu aku akan update pasal melancong ke eropah dan jepun ni. Bukan apa jarang sekali dapat peluang sebegini rupa.

Bagi persediaan untuk part 1 ni aku baca buku tentang negera-negara eropah dan juga jepun. (Actually belum baca lagi). Bukan nak kata semangat tapi mana lah tahu kot-kot membantu aku nanti bila aku travel. Semua tempat-tempat yang menarik hendaklah di bookmark terlebih dahulu. Pastu jalan-jalan nak ke tempat2 tertentu kena lah tahu gak.

Bagi kat jepun cara-cara nak naik train kat sana orang kata berbeza jadi kena lah study sikit. Maklumlah pergi sorang-sorang nanti.

Apapun aku rasa macam berat je nak khatamkan semua buku2 nih…hehe sejak habis study ni rasa masa berkarat pun ada otak ni..hehehe

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Antara negara yang aku pernah guna Samurai Wifi adalah Eropah, Jepun, Indonesia, Thailand, South Korea, Mauritius, New Zealand dan Australia TravelRecommends Pocket Wifi aku dah guna di Eropah dan South Korea! Boleh sewa DISINI RoamingMan Pocket Wifi aku dah guna di Jepun! Boleh sewa DISINI

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge