European_Trip_Packages_2

Tahun 2015 Tahun Travel Aku? | InshaAllah Kalau Ada Rezeki. Kalau ianya sudah tertulis rezeki aku inshaAllah kalau kena cara nya ia tetap menjadi milik aku. Tahun 2014 tahun tak berapa nak menjadi bagi aku sebab terlalu sibuk dengan pelajaran dan hal kerja. Ianya tahun yang sangat tuff untuk aku teruskan minat aku.

Travel tahun 2014 hanya ke Taiwan dan bangkok jer sempat. Lain-lain hanya dalam Malaysia. InshaAllah kalau jadi planning mungkin tahun 2015 akan jadi tahun travel yang paling awesome bagi aku.

 IMGP4836
 1715010201011063r new-york-botanical-garden2

Antara tempat yang ingin sekali aku fly mungkin akan dapat direalisasikan terlebih dahulu. InshaAllah. Semoga semuanya di permudahkan. Tapi aku tak nak terlalu berharap.

Mengenai job blogging ermm mungkin aku akan fikir 2 kali untuk terus mengharap sebab….kroni dalam dunia blogging masih lagi menebal. Apapun rezeki hak milik Allah. Dia boleh berikan kepada sesiapa sahaja yang Dia mahu. Aku akan teruskan usaha aku sendiri tanpa perlu bergantung kepada sesiapa.

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Ada 3 pilihan pocket wifi yang korang boleh cuba antaranya Samurai Wifi, TravelRecommends dan RoamingMan.

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge