SHARE

European_Trip_Packages_2

Tahun 2015 Tahun Travel Aku? | InshaAllah Kalau Ada Rezeki. Kalau ianya sudah tertulis rezeki aku inshaAllah kalau kena cara nya ia tetap menjadi milik aku. Tahun 2014 tahun tak berapa nak menjadi bagi aku sebab terlalu sibuk dengan pelajaran dan hal kerja. Ianya tahun yang sangat tuff untuk aku teruskan minat aku.

Travel tahun 2014 hanya ke Taiwan dan bangkok jer sempat. Lain-lain hanya dalam Malaysia. InshaAllah kalau jadi planning mungkin tahun 2015 akan jadi tahun travel yang paling awesome bagi aku.

 IMGP4836
 1715010201011063r new-york-botanical-garden2

Antara tempat yang ingin sekali aku fly mungkin akan dapat direalisasikan terlebih dahulu. InshaAllah. Semoga semuanya di permudahkan. Tapi aku tak nak terlalu berharap.

Mengenai job blogging ermm mungkin aku akan fikir 2 kali untuk terus mengharap sebab….kroni dalam dunia blogging masih lagi menebal. Apapun rezeki hak milik Allah. Dia boleh berikan kepada sesiapa sahaja yang Dia mahu. Aku akan teruskan usaha aku sendiri tanpa perlu bergantung kepada sesiapa.

Tip Travel

*Perlukan khidmat translation untuk blog atau bahasa apa sekali pun jom ke veqta.com semua bahasa diorang boleh translate. Bahasa Alien pun boleh. Eh gurau je part tu!

#TIPTRAVEL : Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum Fly. Boleh kongsi ramai-ramai. Biasanya aku sebelum travel aku akan sewa pocket wifi dulu. boleh pick up di KLIA/KLIA2. Antara negara yang pernah aku guna wifi adalah Eropah, Indonesia, Thailand, Jepun, South Korea, dan Australia. Untuk review penuh boleh baca di [Review Samurai Pocket Wifi]

Selain Samurai Wifi, Boleh juga sewa RoamingMan Wifi dan TravelRecommend Wifi.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge