Tahun 2015 Tahun Travel Aku?

#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI

European_Trip_Packages_2

Tahun 2015 Tahun Travel Aku? | InshaAllah Kalau Ada Rezeki. Kalau ianya sudah tertulis rezeki aku inshaAllah kalau kena cara nya ia tetap menjadi milik aku. Tahun 2014 tahun tak berapa nak menjadi bagi aku sebab terlalu sibuk dengan pelajaran dan hal kerja. Ianya tahun yang sangat tuff untuk aku teruskan minat aku.

Travel tahun 2014 hanya ke Taiwan dan bangkok jer sempat. Lain-lain hanya dalam Malaysia. InshaAllah kalau jadi planning mungkin tahun 2015 akan jadi tahun travel yang paling awesome bagi aku.

 IMGP4836
 1715010201011063r  new-york-botanical-garden2

Antara tempat yang ingin sekali aku fly mungkin akan dapat direalisasikan terlebih dahulu. InshaAllah. Semoga semuanya di permudahkan. Tapi aku tak nak terlalu berharap.

Mengenai job blogging ermm mungkin aku akan fikir 2 kali untuk terus mengharap sebab….kroni dalam dunia blogging masih lagi menebal. Apapun rezeki hak milik Allah. Dia boleh berikan kepada sesiapa sahaja yang Dia mahu. Aku akan teruskan usaha aku sendiri tanpa perlu bergantung kepada sesiapa.

THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting)Samurai Wifi
SUPPORT BY:
#kelabbloggerbenashaari
POWER BY:  
Malaysia Tourism, Korea Tourism Organization, Skyscanner, Wonderful Indonesia

READ  Pulau Perhentian, Pulau Tioman, Tanjung Rhu | Top 50 Pantai Terbaik Di Dunia
Winner of Favourite Travel Blog 2013 and Runner up Best Travel Blog 2014 in Malaysia Social Media Week (MSMW). A Telco Engineer by Profession. A Blogger and Traveler by Passion.

3 Comments

  1. Amran

    December 12, 2014 at 7:27 PM

    Aik.. dalam dunia blogging pun ada kroni. First time aku dengar.

  2. Siti

    December 8, 2014 at 12:01 AM

    Haaa kroni dunia blogging di Malaysia memang tebal
    Siti recently posted..Hotel CitizenM sesuai untuk long layover di ParisMy Profile

  3. adarain

    December 7, 2014 at 7:43 PM

    Semoga impian tercapai untuk terus travel dalam 2015.
    adarain recently posted..Ada Apa Kat Legoland Malaysia Sampai Beratus Kena Bayar?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge