2011.4.3 Kuala Terengganu City Center, Kuala Terengganu, Malaysia_2

2 Hari di Terengganu | Sebelum aku bercerita lebih panjang apa kata korang tengok dulu Senarai Tempat Menarik di Terengganu. Selama 2 hari aku di terengganu ni aku hanya sempat makan nasi dagang jer.

Nak bersiar siar di sekitar terengganu memang tak sempat, sebab kali ini aku datang bukan untuk bercuti atau melancong tapi untuk bekerja. Memang betul betul bekerja lah orang kata. Nak jejak pantai pun tak berkesempatan.

Apa yang aku lihat bandar kuala terengganu memang agak sesak di waktu pagi. Nak keluar dari bandar pun makan masa yang lama. Tak tahu pulak aku bandar terengganu begitu padat.

Selama di terengganu aku stay di hotel area KT. Agak murah below then RM100 untuk 3 orang. Selesa jugak lah.

Hari ni hari terakhir aku kat terengganu (i hope lah). Malam ni balik kuantan.

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge