travel_guide

Langkawi – Kuala Lumpur – Penang – Kuantan – Kuala Terengganu. Satu minggu yang teramat carzy bagi aku. Dalam masa seminggu aku travel 5 negeri. Rasa macam berpusing pun ada. Badan penat tu memang tak dinafikan asalkan mental masih terkawal dah kira ok.

Bila jadi macam ni kehidupan aku pun jadi kucar kacir. Semua benda tak boleh nak diaturkankan. Hakikat kerja macam aku ini lah jadinya. Hidup dah tak terurus.

Kalau travel sambil bercuti seronok jugak tapi travel sambil kerja tu tak berapa nak seronok sikit. Gi langkawi hari tu pun tak sempat nak tengok pantai pun. Kerja terlampau banyak.

Nak sangat update blog tapi idea pun bercelaru, nak habiskan entri ni pun sakit aku rasa.

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge