Travel-Blog-Success

Malu Nak Mengaku Blog Travel | ikhlas aku rasa dari lubuk hati aku, aku sebenarnya malu nak mengaku blog aku ni blog travel. Bila tengok blog travel lain-lain semua duk terbang sana sini. Dapat tajaan travel sana sini. Perghh tiap-tiap minggu travel. Aku? Hurmmm tak tau nak cakap apa.

Jika tengok isi pun berapa peratus jer entri travel. Kabanyakkan semua entri lifestyle. Sejak kerja tetap ni memang aku tak rasa aku dapat teruskan legasi blog travel malaysia ni.

Jadi hari aku putuskan untuk teruskan sebagai lifestyle blog malaysia. Biarlah tak sehebat blog lain tapi ini blog aku. Tempat aku berkongsi pahit manis perjalanan hidup aku dan pandangan aku tentang dunia yang aku rasa.

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

11 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge