Perkara Aku Tak Suka Dan Suka Tentang iPhone 6 - Faizal Fredley

Perkara Aku Tak Suka Dan Suka Tentang iPhone 6

Perkara Aku Tak Suka Dan Suka Tentang iPhone 6 | Hohoho nampak macam berlagak pulak aku nak hupdate pasal iphone 6 ni. Biasalahkan update pasal gadget orang kata aku nak tunjuk fon baru bila , bila aku update pasal travel kata kau nak menunjuk gi melancong. Padahal melancong kat malaysia je pun.

Ahh nak puaskan hati semua orang memang tak boleh. Puaskan hati diri sendiri lagi susah.

Mengenai perkara yang aku suka dan tak suka tentang iphone ni ni tak banyak sangat pun. Rasa mcam fon biasa-biasa je.

Perkara yang aku suka tentang iPhone 6

  • Mahal – Jadi bila pakai iphone ni rasa macam exsklusif sangat.
  • Touch ID – Aku suka giler main touch ID ni. Heheh. iPhone 4 aku dulu mana leh buat macam nih!
  • Screen HD – Rasa macam bestlah bila tengok video dan gambar

Perkara yang aku tak suka tentang iPhone 6

  • Design – Serius aku lagi berkenan dengan design iPhone 5S

Ermm tu je lah kot. yang lain-lain malas pulak aku nak review. Kalau nak baca tentang full review iphone 6 bukan dalam blog ini. Harap paklong!

c683c02b03ef57590dee6e0a4c647ae0

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

3 Comments

  1. blogger lelaki

    November 12, 2014 at 11:56 PM

    ramai juga yang cakap tak suka dengan design iPhone 6 nie sebab dah hilang sikit ciri-ciri iPhone
    blogger lelaki recently posted..Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  2. raihanah

    November 12, 2014 at 3:56 PM

    Saya masih lagi selesa dgn samsung..huhuh
    raihanah recently posted..Cara Rawat dan Elakkan Penyakit HFMDMy Profile

  3. Abdur

    November 12, 2014 at 8:31 AM

    Nampaknya bro suka barang yang mahal,sebaliknya saya tak memilih jenama ini kerana harganya mahal.Walaupun dalam kajian ia memiliki ketahanan dari segi body saya memilih samsung yang saya rasa sesuai untuk orang yang tak seberapa memiliki duwit.
    Abdur recently posted..Perspektif SEO Internal Link BuildingMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge