SHARE

Perkara Aku Tak Suka Dan Suka Tentang iPhone 6 | Hohoho nampak macam berlagak pulak aku nak hupdate pasal iphone 6 ni. Biasalahkan update pasal gadget orang kata aku nak tunjuk fon baru bila , bila aku update pasal travel kata kau nak menunjuk gi melancong. Padahal melancong kat malaysia je pun.

Ahh nak puaskan hati semua orang memang tak boleh. Puaskan hati diri sendiri lagi susah.

Mengenai perkara yang aku suka dan tak suka tentang iphone ni ni tak banyak sangat pun. Rasa mcam fon biasa-biasa je.

Perkara yang aku suka tentang iPhone 6

  • Mahal – Jadi bila pakai iphone ni rasa macam exsklusif sangat.
  • Touch ID – Aku suka giler main touch ID ni. Heheh. iPhone 4 aku dulu mana leh buat macam nih!
  • Screen HD – Rasa macam bestlah bila tengok video dan gambar

Perkara yang aku tak suka tentang iPhone 6

  • Design – Serius aku lagi berkenan dengan design iPhone 5S

Ermm tu je lah kot. yang lain-lain malas pulak aku nak review. Kalau nak baca tentang full review iphone 6 bukan dalam blog ini. Harap paklong!

c683c02b03ef57590dee6e0a4c647ae0

Tip Travel

#TIPTRAVEL : Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum Fly. Boleh kongsi ramai-ramai. Biasanya aku sebelum travel aku akan sewa pocket wifi dulu. boleh pick up di KLIA/KLIA2. Antara negara yang pernah aku guna wifi adalah Eropah, Indonesia, Thailand, Jepun, South Korea, dan Australia. Untuk review penuh boleh baca di [Review Samurai Pocket Wifi]

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge