Perkara Aku Tak Suka Dan Suka Tentang iPhone 6 | Hohoho nampak macam berlagak pulak aku nak hupdate pasal iphone 6 ni. Biasalahkan update pasal gadget orang kata aku nak tunjuk fon baru bila , bila aku update pasal travel kata kau nak menunjuk gi melancong. Padahal melancong kat malaysia je pun.

Ahh nak puaskan hati semua orang memang tak boleh. Puaskan hati diri sendiri lagi susah.

Mengenai perkara yang aku suka dan tak suka tentang iphone ni ni tak banyak sangat pun. Rasa mcam fon biasa-biasa je.

Perkara yang aku suka tentang iPhone 6

  • Mahal – Jadi bila pakai iphone ni rasa macam exsklusif sangat.
  • Touch ID – Aku suka giler main touch ID ni. Heheh. iPhone 4 aku dulu mana leh buat macam nih!
  • Screen HD – Rasa macam bestlah bila tengok video dan gambar

Perkara yang aku tak suka tentang iPhone 6

  • Design – Serius aku lagi berkenan dengan design iPhone 5S

Ermm tu je lah kot. yang lain-lain malas pulak aku nak review. Kalau nak baca tentang full review iphone 6 bukan dalam blog ini. Harap paklong!

c683c02b03ef57590dee6e0a4c647ae0

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Ada 3 pilihan pocket wifi yang korang boleh cuba antaranya Samurai Wifi, TravelRecommends dan RoamingMan.

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge