Target Advertorial Pasaran Antarabangsa | Alhamdulillah rezeki yang aku dapat dariNya melalui blog tak putus-putus. Disaat ramai blogger duk bertelingkah sesama sendiri bagi aku ianya tidak langsung memberi effect kepada periuk nasi aku.

Biarpun ada blogger yang mengatakan aku tidak berwibawa sebagai seorang blogger namun bukti dan pencapaian aku telah membuktikan sebaliknya. Bukan gosip dan masalah yang aku cari dalam dunia blogging ni namun hanyalah secebis rezeki dan sekelumit kepuasan untuk diri sendiri.

SeaDoorFrame01_660x410

Alhamdulillah sejak kebelakangan ni makin banyak email dari company antarabangsa yang masuk untuk berkerjasawa dengan blog buruk abam nih. Ini menandakan abam dah maju setapak lagi dalam dunia blog nih.

Berbanding dengan blogger yang kata abam ni blogger tak berwibawa abam ada juga pencapaian yang abam nampak. Sedangkan dia? Ermmm x nak komen…

Anyway sepanjang 4 tahun abam dalam dunia blogging ni abam dah capai lebih dari apa yang abam inginkan. Antaranya:

  • Masuk Majalah
  • Masuk TV
  • Masuk Surat Kabar
  • Bekerjasama dengan company dalam dan luar negara
  • Income

Semuanya atas hasil usaha dan penat lelah abam selama 4 tahun ni membuahkan hasil. buat blogger baru jangan fikir hari ini buat blog esok dah boleh tuai. itu salah okay. Kalau ada pun mungkin hanya 2% yang berjaya.

Tapi kalau nak try boleh jer cuba rujuk blogger terhebat malaysia iaitu blogger berkuda…dengar kata hebak sangat!!

Tengah berurusan dengan 2 company dari Australia dan Thailand. Kalau ada rezeki adalah. Tak nak kongsi lah disini sebab benda belum pasti. Masih di peringkat awal.

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge