Steambot Buffet Dinner di PICC

Steambot Buffet Dinner di PICC | Alahamdulillah minggu lepas atas tiket #kelabbloggerbenashaari aku berpeluang untuk merasa steambot di PICC. Apa yang membuatkan steamboat kali ini lagi meriah adalah sebab seafood dia fresh dah banyak pilihan.

Lagipula berpeluang untuk dinner dengan ahli keluarga #kelabbloggerbenashaari membuatkan aku bertambah seronok untuk menikmati hidangan steambot buffer dinner di PICC nih. meriah u all makan ramai-ramai nih. Bertambah selera.

Kalau sesiap yang nak cuba steambot ni boleh cuba ke PICC. Tentang harga bagi aku sangat berpaturan dengan aneka pilihan sampai korang tak terpilih.

1

Jenis sayur dan cendawan pun dah dekat patploh jenis dah. Sapa yang vege tu memang sesuai. Hidanagn seafood dia pun fresh dan banyak pilihan. Udang harimau besaq besar baq hang. Sukew kite taw..

Selain tu ada juga makaroni dan pasta kalau tak silap aku. Mee goreng pun ada. Tapi disebabkan aku makan seafood banyak sangat jadi perut dah penuh x berpelaung lah nak merasa mee bagai tuh.

Paet yang paling aku suka adalah desert. Aummm memang pus hati. Puding keju ke apa ntah memang sedap giler…jaau tak caya boleh try tanya Najeeb. Serius rasa dia pekat dan padat….cair dlaam mulut.. perrhhh meleleh kot…..

Harga tak mahal. Siap ada promosi lagi nih bersempena perlancaran ini pihak PICC PUTRAJAYA membuat promosi hebat sebanyak 20% , harga promosi dari 25 SEPTEMBER – 31 DISEMBER 2014 

Selepas promosi 25 September – 31 Disember 2015

  • DEWASA : RM28.00
  • KANAK2 : RM14.00 (5 tahun ke atas)

Harga Biasa

  • DEWASA : RM35.00
  • KANAK2 : RM18.00 (5 tahun ke atas)

Ok lah aku tak nak bual panjang apa kata korang layan gambar-gamabr dulu…kot-kot dapat memikat selera korang.

3 4
5 6
7 8
9 10
11 12
14 13
15 16
 17  18
 19  20
#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI
#BERTUKAR KEPADA WORDPRESS? BOLEH BELI HOSTING DAN DOMAIN DI DIGITALPREFIX

 

 

5 Comments on “Steambot Buffet Dinner di PICC”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge