Steambot Buffet Dinner di PICC - Faizal Fredley

Steambot Buffet Dinner di PICC

Steambot Buffet Dinner di PICC | Alahamdulillah minggu lepas atas tiket #kelabbloggerbenashaari aku berpeluang untuk merasa steambot di PICC. Apa yang membuatkan steamboat kali ini lagi meriah adalah sebab seafood dia fresh dah banyak pilihan.

Lagipula berpeluang untuk dinner dengan ahli keluarga #kelabbloggerbenashaari membuatkan aku bertambah seronok untuk menikmati hidangan steambot buffer dinner di PICC nih. meriah u all makan ramai-ramai nih. Bertambah selera.

Kalau sesiap yang nak cuba steambot ni boleh cuba ke PICC. Tentang harga bagi aku sangat berpaturan dengan aneka pilihan sampai korang tak terpilih.

1

Jenis sayur dan cendawan pun dah dekat patploh jenis dah. Sapa yang vege tu memang sesuai. Hidanagn seafood dia pun fresh dan banyak pilihan. Udang harimau besaq besar baq hang. Sukew kite taw..

Selain tu ada juga makaroni dan pasta kalau tak silap aku. Mee goreng pun ada. Tapi disebabkan aku makan seafood banyak sangat jadi perut dah penuh x berpelaung lah nak merasa mee bagai tuh.

Paet yang paling aku suka adalah desert. Aummm memang pus hati. Puding keju ke apa ntah memang sedap giler…jaau tak caya boleh try tanya Najeeb. Serius rasa dia pekat dan padat….cair dlaam mulut.. perrhhh meleleh kot…..

Harga tak mahal. Siap ada promosi lagi nih bersempena perlancaran ini pihak PICC PUTRAJAYA membuat promosi hebat sebanyak 20% , harga promosi dari 25 SEPTEMBER – 31 DISEMBER 2014 

Selepas promosi 25 September – 31 Disember 2015

  • DEWASA : RM28.00
  • KANAK2 : RM14.00 (5 tahun ke atas)

Harga Biasa

  • DEWASA : RM35.00
  • KANAK2 : RM18.00 (5 tahun ke atas)

Ok lah aku tak nak bual panjang apa kata korang layan gambar-gamabr dulu…kot-kot dapat memikat selera korang.

34
56
78
910
1112
1413
1516
 17 18
 19 20

“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

5 Comments

  1. titan

    October 1, 2014 at 10:27 PM

    buah-buahan tu macam sedap aje wehh..
    titan recently posted..Komisen ke 21 dari Ashadee.comMy Profile

  2. Azra

    October 1, 2014 at 10:50 AM

    Harga promo lagik mahal dari harga selepas promo?ke me yg silap bace?
    Azra recently posted..Travel with 50% off Enrich MilesMy Profile

  3. Liyana Lunia

    October 1, 2014 at 9:40 AM

    wahhhhhhhhhhhhhh! geramnya tengok makanan begitu banyak T___________T

    boleh sawan saya kalau tengok makanan banyak sebegitu T___T
    Liyana Lunia recently posted..Tutorial scrollbar bagi bloglist blogarchive dan sebagainyaMy Profile

  4. Siti

    October 1, 2014 at 2:07 AM

    Kalau saya pergi buffet, udang dgn ketam tu yg bedal puas2 haha
    Siti recently posted..Kumpul Point AirAsia lebih cepat dengan Tune2Big CardMy Profile

  5. zarul farhana

    October 1, 2014 at 1:27 AM

    Wow byknya.. Teringin LA plak
    zarul farhana recently posted..Festival Konvokesyen Unimap 2014My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge