Laksa Pulau Langkawi  | Alhamdulillah berpeluang ke Pulau Langkawi buat kali yang ke 9. Apa yang berbeza kali ini aku pergi dengan keluarga. Sudah pasti berbeza dengan pergi bersama kawan-kawan.

Aku sewa kereta avanza cukup-cukup untuk 6 orang ahli keluar. Harga RM80 dapat murah sebab sewa dengan kawan masa di unimap dulu.

Menginap di Grand Ombak Motel. Stau bilik untuk semua family. Murah jer dalam RM130 sebilik katil double queen. Ada econ dan dekat dengan pantai chenang.

10320452_651094434989588_4103053607999059037_n

1798460_651094618322903_4613397198048834907_n

Petang aku bawa family makan laksa kedah. Aku pun dah lama mengidam nak makan laksa. memang puas. Harga RM3.50 jer sepinggan.

Hari kedua aku ingat nak bawak family naik cable car. Tapi tak tahu lagi macam mana. Tengok esok jer lah.

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge