Ciri – Ciri Blog Sampah | Tuhh dia dah lama aku tak menulis pasal isu blog di Malaysia ni. Bukan tak ambil tahu cuma tak ada faedah nak ambil tahu. Apa yang berlaku di antara blogger-blogger kat Malaysia pun aku bukan tak tahu cuma kadang-kadang lebih baik pekakkan telinga dan butakan mata.

Berbalik kepada tajuk, aku nak bagi tau ciri-ciri blog sampah. Blog sampah yang aku maksud kan adalah blog ini [LINK]. Kenapa aku cakap blog ni sampah?

dsc_2772

Ok meh sini nak explain.

  1. Blog ni minggu ni duk update entri advertorial jer memanjang
  2. Tak update kisah personal
  3. Tak update entri berilmu

 Sepanjang minggu aku duk update pasal advertorial jer. Sebenarnya mood aku nak menulis dah hilang sejak kebelakangan ni. Idea tu ada tapi nak terjemahkan di dalam bentuk entri tak berapa nak menjadi.

Mungkin di sebabkan persekitaran yang membuatkan aku hilang mood blogging. Nasib baik entri advertorial ni di bayar. Nak tak nak terpaksa siapkan juga walaupun bergelut dengan kekeringan idea.

Alhamdulillah terbit juga walaupun susah. Bab kata orang rezeki ni kalau tak usaha tak kan bergolek datang kat kita.

PS: Sampah2 pun dengan blog ni lah aku mencari rezeki tambahan. Hehe 23x!!!

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

9 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge