10588626_506882212789884_513989006_n

Dapatkan Servis Dari Lelaki Gigolo | Aku tak faham lah style sekarang duk curi gambar orang nih. Nak berniaga pun gunalah gambar sendiri. Tak payah lah duk tepek gambar orang lain. Nanti bila jumpa client, gambar dan rupa realiti tak sama. Menyusahkan client jer.

Aku trend curi-curi gambar ni dah kalau boleh memang tak nak ambil port langsung tapi bila bab menggunakan ke arah yang tidak sihat mulalah aku rasa bengang.

Kalau dulu di facebook berlambak fake akaun yang gunakan gambar aku. Lebih menyakitkan guna dp gambar aku pastu post semua yang lucah-lucah. Ingat muka aku ni simbol sek* ker apa.

Yang terbaru ada kawan dalam facebook aku mesej kat gambar aku tak pakai baju dalam akaun tagged. Tagged dah lama kot aku tak buka. Siap bagi nombor fon lagi. Nasib baik bukan nombor fon aku.

Nak tarik perhatian orang yang dahaga kasih sayang ni boleh jer tapi tak payahlah guna gambar aku. Buat malu jer. Nasib baik sexual orientation straight biasa kalau di facebook memang orang gay yang guna gambar aku nih. Nampak sangat yang buat akaun ni gigolo.

Tu lah lepas ni kena hati2 kot nak upload gambar-gambar seksi nih. Nasib baik tak nampak aurat.

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

8 COMMENTS

    • hahaha…mnusia bila rasa dri ta boleh on…mulalah guna pic2 org utk mndapat tarikan..org mcm ni boleh dklasifikasi kpd org yg tidak mempunua kyakinan pada diri sendiri..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge