iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger

Screen-Shot-2013-09-10-at-3.17.28-PM

iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger | Satu lagi contest terbesar anjuran team Denaihati.com. iPhone 5S mungkin menjadi idaman setiap orang namun dengan bakal hadirnya iphone 6 yang bakal berada di pasaran tidak lama lagi mungkin membuatkan ramai orang akan hold dulu keinginan untuk memiliki iphone 5S.

Bagi blogger peluang seperti ini tidak harus di sia-siakan. Memiliki iphone 5s secara percuma sudah tentu menjadi impian setiap blogger. Dengan cara contest inilah blogger berpeluang untuk mendapatkan gadget mahal secara percuma selain program review.

Kali terakhir aku join contest denaihati adalah semasa contest gadget impian 2 tahun lepas. Macbook Air yang diidamkan akhirnya dapat aku miliki walaupun bukan dari contest yang disertai. Bab kata orang kalau dah rezeki tak kemana.

Untuk contest kali ini aku tidak akan meletakkan sebarang harapan berdasarkan pengalaman yang lepas, harapan yang tinggi akan menyakitkan jika di dapat dipenuhi. Lihat sahaja selepas berakhirnya contest Gadget Impian mood untuk join mana-mana contest memang terkubur serapat-rapatnya.

Namun pengajaran yang aku dapat ketika itu rezeki sudah ditentukan tak kiralah kita berusaha sekuat mana sekali pun kalau dah tertulis ianya bukan rezeki kita, kita tak kan memilikinya. InshaAllah perancangan Allah itu sebaik baik perancang.

Jika dulu aku tewas dalam contest Gadget impian mungkin kali ini masa untuk aku tebus kembali kekecewaan tewas di dalam contest terdahulu. Namun bersaing dengan nama blogger hebat seperti Arif Shah, Kak Yan Mie, Puan Bee, Cikgu Naman, Affan Ruslan sudah menjadi satu kebanggaan buat diri ini yang masih lagi sedang bertatih untuk menjadi seorang blogger pada ketika itu.

Lagipun contest ” iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger” ini masih di peringkat awal. Semua blogger yang menyertai masih belum mengetahui cabaran yang mendatang termasuk aku. Samaada pemenang di pilih berdsarkan jumlah shared mahupun SEO sama-sama kita tunggu dan lihat.

Aku percaya Team Denaihati akan memperkenalkan cabaran yang baru dan lain dari yang lain untuk memberi kelainan kepada contest ini.

Semoga berjaya buat diri sendiri dan kawan-kawan blogger yang turut mencuba nasib dalam contest ini.

Contest iPhone 5S di taja oleh:

1. http://ejamothman.com
2. http://www.eridy.com
3. http://www.hilalazmi.com
4. http://eizil.com/
5. http://asamboi.my
6. http://www.diarymama.com
7. http://pendekarberkuda.org
8. http://www.saji.my
9. http://abangensem.com
10. http://www.enveeus.com
11. http://www.pakarniaga.com
12. http://anarm.net
13. http://www.daddydee.net
14. http://www.sunshinekelly.com
15. http://sweetkurma.com
16. http://awn.my
17. http://mawarmerah2008.com
18. http://www.blogieta.com
19. http://www.broframestone.com
20. http://www.akmaomar.com
21. http://khairilmazri.com

#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI
#BERTUKAR KEPADA WORDPRESS? BOLEH BELI HOSTING DAN DOMAIN DI DIGITALPREFIX

 

 

12 Comments on “iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger”

  1. Salam perkenalan…..Salam… ukhwah. Saya pun join jugak contest ini. Artikel yang ditulis oleh kamu amat bagus dan terbaik. Semoga berjaya ke peringkat cabaran seterusnya dan agar impian terlaksana Insya Allah. Ada masa jom kunjungi blog saya ya…?

    Wassalam….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge