iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger

Screen-Shot-2013-09-10-at-3.17.28-PM

iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger | Satu lagi contest terbesar anjuran team Denaihati.com. iPhone 5S mungkin menjadi idaman setiap orang namun dengan bakal hadirnya iphone 6 yang bakal berada di pasaran tidak lama lagi mungkin membuatkan ramai orang akan hold dulu keinginan untuk memiliki iphone 5S.

Bagi blogger peluang seperti ini tidak harus di sia-siakan. Memiliki iphone 5s secara percuma sudah tentu menjadi impian setiap blogger. Dengan cara contest inilah blogger berpeluang untuk mendapatkan gadget mahal secara percuma selain program review.

Kali terakhir aku join contest denaihati adalah semasa contest gadget impian 2 tahun lepas. Macbook Air yang diidamkan akhirnya dapat aku miliki walaupun bukan dari contest yang disertai. Bab kata orang kalau dah rezeki tak kemana.

Untuk contest kali ini aku tidak akan meletakkan sebarang harapan berdasarkan pengalaman yang lepas, harapan yang tinggi akan menyakitkan jika di dapat dipenuhi. Lihat sahaja selepas berakhirnya contest Gadget Impian mood untuk join mana-mana contest memang terkubur serapat-rapatnya.

Namun pengajaran yang aku dapat ketika itu rezeki sudah ditentukan tak kiralah kita berusaha sekuat mana sekali pun kalau dah tertulis ianya bukan rezeki kita, kita tak kan memilikinya. InshaAllah perancangan Allah itu sebaik baik perancang.

Jika dulu aku tewas dalam contest Gadget impian mungkin kali ini masa untuk aku tebus kembali kekecewaan tewas di dalam contest terdahulu. Namun bersaing dengan nama blogger hebat seperti Arif Shah, Kak Yan Mie, Puan Bee, Cikgu Naman, Affan Ruslan sudah menjadi satu kebanggaan buat diri ini yang masih lagi sedang bertatih untuk menjadi seorang blogger pada ketika itu.

Lagipun contest ” iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger” ini masih di peringkat awal. Semua blogger yang menyertai masih belum mengetahui cabaran yang mendatang termasuk aku. Samaada pemenang di pilih berdsarkan jumlah shared mahupun SEO sama-sama kita tunggu dan lihat.

Aku percaya Team Denaihati akan memperkenalkan cabaran yang baru dan lain dari yang lain untuk memberi kelainan kepada contest ini.

Semoga berjaya buat diri sendiri dan kawan-kawan blogger yang turut mencuba nasib dalam contest ini.

Contest iPhone 5S di taja oleh:

1. http://ejamothman.com
2. http://www.eridy.com
3. http://www.hilalazmi.com
4. http://eizil.com/
5. http://asamboi.my
6. http://www.diarymama.com
7. http://pendekarberkuda.org
8. http://www.saji.my
9. http://abangensem.com
10. http://www.enveeus.com
11. http://www.pakarniaga.com
12. http://anarm.net
13. http://www.daddydee.net
14. http://www.sunshinekelly.com
15. http://sweetkurma.com
16. http://awn.my
17. http://mawarmerah2008.com
18. http://www.blogieta.com
19. http://www.broframestone.com
20. http://www.akmaomar.com
21. http://khairilmazri.com

.
#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI
#TIPTRAVEL : GET YOUR VOUCHER CODE FOR HOTEL AT DISCOUNTCODEHK.COM 
THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting)Samurai Wifi
SUPPORT BY:
#kelabbloggerbenashaari
.

 


Former Engineer. A dreamer. Kacak & Awesome. Traveler.

12 Comments

  1. Aniza Ghazali

    August 30, 2014 at 1:43 AM

    Salam perkenalan…..Salam… ukhwah. Saya pun join jugak contest ini. Artikel yang ditulis oleh kamu amat bagus dan terbaik. Semoga berjaya ke peringkat cabaran seterusnya dan agar impian terlaksana Insya Allah. Ada masa jom kunjungi blog saya ya…?

    Wassalam….

  2. Denaihati

    August 26, 2014 at 10:52 AM

    billion terima kasih sudi sertai cabaran iPhone 5s gajet impian setiap blogger dan semuga sukses ke tugasan seterusnya.
    p/s: ada ralat sikit, nanti lihat FB message
    Denaihati recently posted..Wanita Syurga Srikandi Mulia di Sisi Rasulullah SAWMy Profile

  3. Scha Nazri

    August 24, 2014 at 11:13 PM

    Good luckk awak! Moga ada rezeki yerr! Amin 🙂
    Scha Nazri recently posted..iPhone 5s gajet impian setiap bloggerMy Profile

  4. Fazrol

    August 23, 2014 at 1:20 PM

    Good luck bro… nak join gak laa.
    Fazrol recently posted..Adam masuk pertandingan Nasyid antara Pasti!My Profile

  5. Aniza Ghazali

    August 19, 2014 at 9:25 PM

    Salam bro….. nampaknya ramai yang dah join contest ini. Peluang nak menang memang sukar tapi bukan mustahil. Saya pun join jugak contest ini. Sudi-sudilah berkunjung ke blog saya. Semoga berjaya buat anda…
    Aniza Ghazali recently posted..iphone 5S Gadget Impian Setiap BloggerMy Profile

  6. titan

    August 19, 2014 at 8:18 PM

    Ramai juga yang da jon nih..
    titan recently posted..Spa Ampang Aishah Radhiah.My Profile

  7. Kamil Salleh

    August 19, 2014 at 2:47 PM

    Salam bro….. cabaran kali ini pastinya lebih mencabar drp sebelumnya . Tahun lepas dah cuba tspi gagal. Moga ada rezeki utk tahun ini …. Insya Allah…

    Semoga berjaya bro….
    Kamil Salleh recently posted..iPhone 5s gadget impian setiap bloggerMy Profile

  8. hpmurah2u

    August 19, 2014 at 8:51 AM

    smoga sukses bro menang gajet impian i phone 5s
    hpmurah2u recently posted..iPhone 5s gajet impian setiap bloggerMy Profile

  9. wazy

    August 18, 2014 at 11:03 PM

    Selamat berjaya bro,sudah ramai juga yang turut serta contest kali ini .
    wazy recently posted..iPhone 5s Gajet Impian Setiap BloggerMy Profile

  10. Famili Ceria

    August 18, 2014 at 10:45 PM

    blog sifu yang lama tak diterjahi..saya pun dah sahut cabaran untuk kontes iphone 5 tu di
    iPhone 5S Gajet Impian Setiap Blogger
    Famili Ceria recently posted..iPhone 5S Gajet Impian Setiap BloggerMy Profile

  11. UpProfits

    August 18, 2014 at 8:17 PM

    Bukan saja blogger .. iphone 5S menjadi impian semua .. Good Luck! 😉
    UpProfits recently posted..Niche X Mastery Blueprint Buat Duit Internet?My Profile

  12. Ammar

    August 18, 2014 at 5:41 PM

    Agak-agak apa ya syarat untuk menang gajet ni ya? Kalau SEO mungkin boleh fokus btol2 SEO tapi kalau sebaliknya.. Susah lah.
    Ammar recently posted..RINDU AWAK 200% EPISOD 20My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge