The-Vampire-Diaries-Cast-the-vampire-diaries-tv-show-18217496-1280-768

Bermulanya Kisah The Vampire Diaries | Ok ini bukan kisah Travel ye. Just my lifestyle story. Tak nak bacapun aku tak kisah asalkan aku happy tulis apa yang aku nak tulis.

The Vampire Diaries dah masuk season 5 dah. Dah habis pun season 5 aku harap ada season 6 lepas ni. 2 tahun lepas aku mula layan cerita ni dari season 1 sampai season 3 then terus sangkut situ.

Bila masuk tahun akhir dah rasa macam busy nak mula layan drama bersiri ni. Ada juga nak layan tapi nak download pulak susah memandangkan internet sharing 24 orang.

Jadi aku hold dulu nak layan season 4.

Dan bila dah kerja baru sempat nak download season 4 dan 5. Tapi nak start layan pula tak ada masa. Kat office pun boleh lah curi-curi bila boss tak ada.

Untuk season 4 aku baru layan 2 episode so far interesting bila Elena dah jadi Vampire. tapi tak tahu lah member aku kata macam best.

Apapun mungkin ambil masa sebulan untuk habis kan 2 season ni. Sapa yang layan The Vampire Diaries ni mesti korang dah tengok habis kan?

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

3 COMMENTS

  1. Dolu2 suka sgt drama bersiri mat saleh.Sejak beranak pinak ni rasa buang masa lak tgk drama bersiri.lebih puas tgk movie jerk.anyway bila anak dh besar skit mgkn boleh start balik kot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge