10414443_10202572385334793_6160547310653983033_n

Lelaki Banyak Bulu Kuat Nafsu | Hahha..teori apakah ini? Aku pun tak pasti. Ada ke patut Lelaki banyak bulu tu kuat seks. Seks pun boleh di ukur melalui bulu ek.

Ni kaki aku original OK tak der cukur atau tak der guna hormon tambah bulu. Dah dari kecik lagi kaki aku memang banyak bulu. Kat tempat lain tu jangan duk tanya banyak bulu ke tak. Kang tak pasal-pasal kaki ni naik kat muka korang….(*Just Kidding*)

Orang kata Lelaki banyak bulu ni seksi. Hahaha macam tu pun boleh. Kadang-kadang orang kata bila bergeser dengan bulu-bulu lelaki (Tak pasti bulu apa) boleh naik stim. Betul ker?

Kalau pompuan yang banyak bulu lak macam mana? Mau ke lelaki bergeser dengan perempuan yang banyak bulu ni?

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

8 COMMENTS

  1. Hahaha banyak bulu tu maksudnya… banyak testosterone..

    “Testosterone levels naturally rise in response to sexual arousal and activity. Testosterone levels fall off during long periods of abstinence. In turn, more testosterone boosts sexual desire, continuing the cycle. Testosterone has been shown to have a positive effect on a man’s sexual drive and performance.”

    Dicuri daripada: http://www.healthline.com/health-slideshow/benefits-testosterone#5
    Kokotiam recently posted..Bagaimana Untuk Mengelakkan Lelaki Daripada CurangMy Profile

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge