Buffet Ramadhan Casa Ombak

contest-duit-raya-casa-ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak. Biasanya dibulan puasa ni mesti banyak review mengenai buffet ramadhan di blog kawan-kawan blogger. Biasalah masa bulan puasa ni lah nak promosi buffet ramadhan.

Kali ini aku nak review Buffet Ramadhan Casa Ombak yang di miliki oleh Ombak Creative iaitu Puan Akma Omar.

Akma Omar salah sorang kenalan blogger yang aku pernah jumpa di MSMW 2013. Alhamdulillah sampai sekarang pun masih lagi keep in touch di Facebook. Kali ini Kak Akma tampil dengan contest duit raya dari casa ombak.

Contest ni mempunyai dua bahagian iaitu contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak dan juga contest Review Buffet Ramadhan Casa Ombak.

Contest Buffet Ramadhan Casa Ombak

Untuk contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak aku tak pernah untuk menaruh harapan terlalu tinggi disebabkan persaingan dengan rakan-rakan blogger yang semuanya pakar-pakar SEO Malaysia. Sedah semestinya entri aku berada jauh di belakang SERP google.

Tapi tak mengapalah aku akan cuba yang terbaik untuk contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak ini.

Untuk contest review Buffet Ramadhan Casa Ombak ini pulak lagi jauh aku dibelakang. Al-maklumlah sejak aku masuk engineering ni ayat-ayat puitis dan kretiviti dalam penulisan ni dah menghilang entah kemana.

Asyik dengan programming dan mathematics jer mana lah aku dapat asah bakat dalam bidang penulisan ni. 

Jika menulis pun hanya menulis dalam blog ni jer tu pun menggunakan bahasa pasar. Anyway selamat berjaya buat semua peserta yang menyertai contest ini.

Ok cukuplah aku mengarut membebel. mari kita teruskan dengan review Buffet Ramadhan Casa Ombak.

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Sedikit info tentang Buffet Ramadhan Casa Ombak:

Ombak Creative merupakan sebuah syarikat event dibawah pengurusan Casa Ombak Sdn Bhd.

Syarikat ini telah memulakan pengurusan event sejak lebih dari sepuluh (10) tahun yang lalu. Team Ombak Creative cukup berpengalaman dalam pengurusan catering, majlis perkahwinan, majlis koperat dan persendirian.

Lokasi event ombak creative terletak di Casa Ombak Banglo, No. 22 Jalan Damai off Jalan Ampang. Merupakan lokasi event yang berkonsepkan ala garden.

Sempena bulan Ramadan yang mulia ini, Ombak Creative menyediakan promosi Buffet Ramadan. Ia terbuka untuk sesiapa yang ingin membuat tempahan.

Sedikit info mengenai Ombak Creative. Jika berminat anda semua boleh menghubungi terus rakan blogger saya seperti yang tentera dibawah.

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative page

Selalunya bila berkaitan dengan buffet ramadhan ni sudah semestinya ianya berkaitan denagn harga buffer tersebut. harga Buffet Ramadhan Casa Ombak ini tidak lah terlalu mahal. 

Dewasa : RM 55.00nett
Kanak-kanak : RM 27.00nett ( 5-12 tahun )

Selain harga yang berpatutan, makanan disini juga mempunyai banyak aneka pilihan dan pelbagai juadan yang pastinya mampu membuka selera anda di bulan puasa ni.

Ombak crative juga menyediakan ruangan untuk solat muslimin dan jugak muslimat. jadi anda tak perlu risau jika anda mahu releks-releks dulu sambil makan. 

Buat yang berminat untuk berbuka puasa di Casa Ombak berikut merupakan Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak.

Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak

Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak

Apalagi jom terjah Buffet Ramadhan Casa Ombak sekrang. Selamat berpuasa dan Hari raya Aidilfitri.

Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD

.
#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI
THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting)Samurai Wifi
SUPPORT BY:
#kelabbloggerbenashaari
.

Former Engineer. A dreamer. Kacak & Awesome. Traveler.

16 Comments

  1. mama solehah

    November 10, 2014 at 8:31 PM

    info berguna, next ramadhan boleh try sini pula…harga pun ok dengan menu yang disediakan..

  2. cik amal

    July 18, 2014 at 6:49 AM

    xpe… berblog pun boleh asas bakat menulis jugak 🙂 good luck untuk contest ni yaa…

    amal singgah sini..moga tuan blog panjang umur dan dimurahkan rezekii.. aamiiin..
    cik amal recently posted..viral “SUKA TENGOK KESALAHAN ORANG LAIN”My Profile

  3. AkmaOmar

    July 16, 2014 at 2:07 AM

    Terima kasih sudi join…maaf baru sempat komen bz sangat bln puasa ni hehe….good luck ya faizal…
    AkmaOmar recently posted..Iftar 1435H Bersama Anak-anak Yatim di The Royale Bintang Kuala LumpurMy Profile

  4. UpProfits

    July 14, 2014 at 3:02 PM

    Dah dok KL tuh boleh la bro FF belanja kawan2 berbuka puasa di Casa Ombak..haha
    UpProfits recently posted..Buffet Ramadhan Casa OmbakMy Profile

  5. Hero Borneo

    July 7, 2014 at 1:07 PM

    entri terbaik bro..semoga berjaya!
    Hero Borneo recently posted..Imbasan Entri Blog Sepanjang Minggu (2)My Profile

  6. PuanGojes

    July 6, 2014 at 4:26 PM

    Nice entry 😉
    Good luck untuk faizal 😉
    PuanGojes recently posted..Anak Linda Rafar Meninggal Dunia | Al-fatihahMy Profile

    • Mazni Azmi

      July 8, 2014 at 8:47 AM

      Assalamu’alaikum Wrmbth Tuan.

      Memang best sekali sekala berbuka di luar bersama keluarga. Dan dapat pergi tempat best macam casa ombak ni.

      Mentor pun ada pesan, sekali sekala pergi ke persekitaran abru. besarkan kapasiti minda.

      Bukan latih diri untuk membazir. Tapi untuk besarkan kapasiti diri terima rezeki.

      Selamat berjaya Kami ucapkan untuk contest SEO

  7. Kamil Salleh

    July 6, 2014 at 2:18 PM

    Salam Ramadhan bro…. tak sangka ya, bro ada masuk contest ini. Artikel amat menarik sekali. Semoga berjaya…..
    Kamil Salleh recently posted..Buffet Ramadhan Casa OmbakMy Profile

  8. Muhammad khairuddin lim

    July 5, 2014 at 9:04 PM

    Selamat berjaya

  9. sobri yaacob

    July 5, 2014 at 5:17 PM

    not so bad juga makanan yg dijual
    dasyat event diorg buat..kenduri.. koperat ..mcm2..
    nice sharing bro
    sobri yaacob recently posted..Perak Trip – Seni Warisan Tekat Benang EmasMy Profile

  10. Ainaa Roseberry

    July 5, 2014 at 2:51 PM

    Semoga berjaya!!! Kalau menang jangan lupa bawa ena sekali berbuka kat sini.. hikhikhik
    Ainaa Roseberry recently posted..GIVEAWAY DUIT RAYA GEMPAK 2014 BY AINAA ROSEBERRYMy Profile

  11. amirulfaiz

    July 5, 2014 at 7:26 AM

    Semoga menang contest ni. 🙂
    amirulfaiz recently posted..Rindu Bau Pohon TinMy Profile

  12. titan

    July 5, 2014 at 2:58 AM

    kat sana ada cendol tak weh?
    titan recently posted..Keyboard Writer vs Super Blogger Tegar. Siapa yang MENANG?My Profile

  13. Zuan

    July 5, 2014 at 2:51 AM

    tahun ni belum ada perancangan lagi nak berbuka kat mana2 tempat berbuka yang menyediakan buffet. boleh letak dalam list ni 🙂
    Zuan recently posted..Dah Lama Den Tak Tengok TVMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge