Buffet Ramadhan Casa Ombak

contest-duit-raya-casa-ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak. Biasanya dibulan puasa ni mesti banyak review mengenai buffet ramadhan di blog kawan-kawan blogger. Biasalah masa bulan puasa ni lah nak promosi buffet ramadhan.

Kali ini aku nak review Buffet Ramadhan Casa Ombak yang di miliki oleh Ombak Creative iaitu Puan Akma Omar.

Akma Omar salah sorang kenalan blogger yang aku pernah jumpa di MSMW 2013. Alhamdulillah sampai sekarang pun masih lagi keep in touch di Facebook. Kali ini Kak Akma tampil dengan contest duit raya dari casa ombak.

Contest ni mempunyai dua bahagian iaitu contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak dan juga contest Review Buffet Ramadhan Casa Ombak.

Contest Buffet Ramadhan Casa Ombak

Untuk contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak aku tak pernah untuk menaruh harapan terlalu tinggi disebabkan persaingan dengan rakan-rakan blogger yang semuanya pakar-pakar SEO Malaysia. Sedah semestinya entri aku berada jauh di belakang SERP google.

Tapi tak mengapalah aku akan cuba yang terbaik untuk contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak ini.

Untuk contest review Buffet Ramadhan Casa Ombak ini pulak lagi jauh aku dibelakang. Al-maklumlah sejak aku masuk engineering ni ayat-ayat puitis dan kretiviti dalam penulisan ni dah menghilang entah kemana.

Asyik dengan programming dan mathematics jer mana lah aku dapat asah bakat dalam bidang penulisan ni. 

Jika menulis pun hanya menulis dalam blog ni jer tu pun menggunakan bahasa pasar. Anyway selamat berjaya buat semua peserta yang menyertai contest ini.

Ok cukuplah aku mengarut membebel. mari kita teruskan dengan review Buffet Ramadhan Casa Ombak.

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Sedikit info tentang Buffet Ramadhan Casa Ombak:

Ombak Creative merupakan sebuah syarikat event dibawah pengurusan Casa Ombak Sdn Bhd.

Syarikat ini telah memulakan pengurusan event sejak lebih dari sepuluh (10) tahun yang lalu. Team Ombak Creative cukup berpengalaman dalam pengurusan catering, majlis perkahwinan, majlis koperat dan persendirian.

Lokasi event ombak creative terletak di Casa Ombak Banglo, No. 22 Jalan Damai off Jalan Ampang. Merupakan lokasi event yang berkonsepkan ala garden.

Sempena bulan Ramadan yang mulia ini, Ombak Creative menyediakan promosi Buffet Ramadan. Ia terbuka untuk sesiapa yang ingin membuat tempahan.

Sedikit info mengenai Ombak Creative. Jika berminat anda semua boleh menghubungi terus rakan blogger saya seperti yang tentera dibawah.

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative page

Selalunya bila berkaitan dengan buffet ramadhan ni sudah semestinya ianya berkaitan denagn harga buffer tersebut. harga Buffet Ramadhan Casa Ombak ini tidak lah terlalu mahal. 

Dewasa : RM 55.00nett
Kanak-kanak : RM 27.00nett ( 5-12 tahun )

Selain harga yang berpatutan, makanan disini juga mempunyai banyak aneka pilihan dan pelbagai juadan yang pastinya mampu membuka selera anda di bulan puasa ni.

Ombak crative juga menyediakan ruangan untuk solat muslimin dan jugak muslimat. jadi anda tak perlu risau jika anda mahu releks-releks dulu sambil makan. 

Buat yang berminat untuk berbuka puasa di Casa Ombak berikut merupakan Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak.

Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak
Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak

Apalagi jom terjah Buffet Ramadhan Casa Ombak sekrang. Selamat berpuasa dan Hari raya Aidilfitri.

Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

16 thoughts on “Buffet Ramadhan Casa Ombak

    1. Assalamu’alaikum Wrmbth Tuan.

      Memang best sekali sekala berbuka di luar bersama keluarga. Dan dapat pergi tempat best macam casa ombak ni.

      Mentor pun ada pesan, sekali sekala pergi ke persekitaran abru. besarkan kapasiti minda.

      Bukan latih diri untuk membazir. Tapi untuk besarkan kapasiti diri terima rezeki.

      Selamat berjaya Kami ucapkan untuk contest SEO

      Reply

Post Comment

CommentLuv badge