21 Blog Terbaik di Malaysia

10-Blogger-Terbaik-Malaysia

21 Blog Terbaik di Malaysia | Malam-malam buta ni sengaja aku cuba semak keyword lama yang pernah top di blog ini dulu. Ada terjumpa keyword 10 Blog Terbaik Malaysia. 

Aku rasa pernah satu ketika dulu aku menulis entri mengenai 10 Blog Terbaik Malaysia tapi bila di google tak ada pula yang keluar. Aku percaya entri ini aku terdelete barang kali. Bila guna plugin broken link checker ni kena hati-hati sikit banyak entri akan auto delete kalau kita tick then move to trash. Entri yang broken terus dia delete. Padahal tak der lah broken mana pun.

Berbalik kepada tajuk 10 Blog Terbaik di Malaysia aku dengan sukacitanya menyenaraikan 1o Blog Terbaik di Malaysia dari pandangan diri aku sendiri. Dari pandangan orang lain tu aku tak kisahlah sebab manusia ni taste berbeza beza.

Top blogger in Malaysia:

  1. 9Gag
  2. Azuan Zahdi
  3. Khairuddin Lim
  4. Naramas Aman
  5. Kaki Berangan
  6. Time Travel
  7. Denaihati
  8. Kujie2
  9. Eryqazz
  10. Hasrul Hassan
  11. Azfar Roslan
  12. Ariff Shah
  13. En. Titan
  14. Hami Asraff
  15. Nick Nashram
  16. Eqbal Zack
  17. Amanz
  18. Namee Roslan
  19. Joe Grimjow
  20. Ben Ashaari
  21. Kereta Mayat

Ni antara 21 blog yang menarik di malaysia bagi aku. Mereka ada ciri-ciri istimewa yang bila kita masuk jer blog ni kita akan tahu indentiti blog mereka melalui dari segi penulisan mahupun gambar yang ada di blog mereka.

Majoriti dari mereka ni merupakan Blog Popular di Malaysia.

Ni taste aku. Apa kata korang list kan pulak taste korang. Mana tahu sama dengan taste aku ker….hehehe

Ps: Number x mengikut ranking. Disusun secara random!

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

57 thoughts on “21 Blog Terbaik di Malaysia

  1. Terima kasih kerana senaraikan blog kak jie… rasanya utk tahun 2015, blog kak jie akan bertukar perlahan-lahan … nak kurangkan kisah² peribadi.

    Kalau sebelum ini 80% kisah peribadi, 20% isu semasa – sekarang nak kurangkan 50% je kisah peribadi.

    Usia dah makin tua….
    Kujie recently posted..Wau Ku Adam Jantung BerlubangMy Profile

    Reply

Post Comment

CommentLuv badge