Serverfreak Hosting Terbaik Malaysia - Faizal Fredley

Serverfreak Hosting Terbaik Malaysia

sf

Alhamdulillah..Tahun ni dah masuk tahun ketiga aku bersama Hosting Terbaik Malaysia iaitu Serverfreak. Sungguh aku berpuas hati sepanjang aku menggunakan khidmad serverfreak sebagai hosting kesemua blog yang aku ada.

Servis yang diberikan oleh pihak serverfreak sangat pantas dan berkualiti. Tidak seperti mana-mana hosting yang pernah aku gunakan sebelum ini. Sebab itulah aku masih lagi setia dengan serverfreak.

Setiap masalah yang aku alami tidak pernah dikecewakan oleh serverfreak untuk diselesaikan walaupun bagi aku masalah yang aku hadapi sangat-sangat kecil. Namun pihak serverfreak sangat profesional melayan setiap kerenah pelanggan mereka.

Bagi blogger yang berminat untuk bertukar kepada hosting sendiri aku Highly Recommended untuk menggunakan khidmat Serverfreak.

serverfreak

Pelbagai pakej yang ditawarkan bersesuaian dengan kemampuan keewagan anda dan juga prestasi blog anda. Layanan dari pihak serverfreak juga amat mesra dan tidak cerewet.

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

2 Comments

  1. Muhammad Khairuddin Lim

    April 17, 2014 at 6:53 PM

    nice sharing….thanks
    Muhammad Khairuddin Lim recently posted..Trip Kuala Lumpur ke Krabi Via Hadyai Siri 8My Profile

  2. Bahrain

    April 17, 2014 at 3:43 PM

    Ramai pengguna Serverfreak, feedback pun positif.
    Bahrain recently posted..Langkah Penjimatan Bandwidth Gambar Melalui FlickrMy Profile

Leave a Reply

Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge